Om at få tid til at weblogge

Jeg har netop afleveret manus til et kapitel om at netværke on line.kapitlet heddet Dit Virtuelle Håndtryk og udkommer i en norks bog til foråret. Bogen er redigeret af min norske konkollega Kerstin Marthinsen og udkommer på forlaget Transit.
En af aha-oplevelserne, jeg havde , da jeg skrev afsnittet, var, da jeg skulle beskrive, hvordan an får tid/skaber sig selv tid til at logge. Det gik op for mig, at jeg til daglig skriver et hav af emials i forskellige onlinegrupper, at jeg som journalist skriver artikler og indlæg, og at jeg i øvrigt allerede har skreve en masse, som ikke er publieret andre steder eller kun ganske få steder. Hvorfor genbruger jeg dog ikke dette – med en let omskrivning kan en interessant emaildialog jo godt bruges af andre ? Med en tilretning kan et uddrag fra en artikel godt bruges på webloggen – formålet er jo at dele den vide, manallerde har, med andre !
Så hermed dette råd – genbrug på din log, hvad du professionelt går og laver.

Abelone Glahn

Trackbacks og pingbacks

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.