Om AG

Foto: Rasmus Preston

Abelone Glahn er forfatter og kommunikationsrådgiver.

HÆNGT UD PÅ NETTET
Abelone underviser virksomheder og organisationer i beskyttelse mod digital chikane og hjælper ansatte, der er blevet hængt ud på nettet. Læs blogindlæg her.

Har din virksomhed brug for en, der kan hjælpe med at lægge en politik for brugen af sociale medier og for, hvordan man på arbejdspladsen sørger for (den lovpligtige) beskyttelse af medarbejderen, er det også Abelone, du skal have fat i.

SOCIALE MEDIER
Abelone underviser virksomheder og enkeltpersoner i letfattelig brug af sociale medier
Kurserne strækker sig fra få timer til over flere dage og er meget praksisorienteret.
Abelone har forskellige klippekortsordninger, såfremt man vil have hjælp løbende over en periode.

LINKEDIN
Særlig erfaring har Abelone med LinkedIn, som hun kører specialkurser og enetimer i.

COMMUNITIES
Abelones årelange aktivitet i og erfaring med drift af communities betyder en velfunderet spidskompetence inden for rådgivning om opbygning og drift af virtuelle netværk, communties og praksisfællesskaber i foreninger, organisationer og virksomheder.

Særligt i vejledning i moderation og træning af tovholdere eller opdateringsansvarlige i communities, facebookGrupper/Sider eller LinkedIn Grupper/Sider.

DOWNSIZING
Holder foredrag om at nedskalere sit hjem med henblik på den tredje alder.
Du kan ikke ta’ det med dig”. Oplagt for biblioteker, klubber, aftenskoler mv.
Blogger fast hos Bolius om dette emne.

DET VIRTUELLE HÅNDTRYK
Abelone arbejder tillige med virtuel rekruttering, employer branding på nettet og virksomhedernes digitale aftryk på nettet.

NETWORKING
Abelone holder desuden ofte foredrag om den enkeltes netværk i karrieresammenhæng, samt om det virtuelle håndtryk, vi efterlader på internettet.

FORFATTERE OG FORLAG
Driver desuden Forlaget Amedia og har senest skrevet bogen “Forfatterens guide til sociale medier – praktisk hjælp til forfattere og andre skribenter”
Underviser forlag, forlagsmedarbejdere og forfattere i overkommelig brug af sociale medier.

Bøger for selvstændige:
Abelone Glahn er forfatter til bogen “Dit virtuelle håndtryk – sådan netværker du på nettet”, samt til “Frie Agenter – en praktisk bog til den, der vil arbejde med eller som freelancer” samt til “Dit Professionelle netværk – sådan tænder du kontakterne”.
Abelone har også udgivet bogen “Mikrovirksomheder med vokseværk“, som er skrevet sammen med sin nærmeste konkurrent OG kollega, kon-kollegaen Margrete Bak , og driver portalen for selvstændige, Mikrobusiness.dk.
Den praktiske bog for selvstændige “50+ og nystartet – engang imellem er man nødt til at fyre sin arbejdsgiver”  er nu erstattet af “Senior og Selvstændig – tag hul på dit 3. arbejdsliv”, som retter sig mod seniorer, der ønsker at fortsætte længe efter den officielle pensionsalder.

Abelone Glahn rådgiver desuden mennesker, der ønsker at starte og især vokse med deres selvstændige mikrovirksomhed.

Abelone Glahn blev kåret som Årets Heltinde 2005 af netværket Morgendagens Heltinder, modtog to år senere i 2007 Kreds2 prisen for sin indsats for selvstændige og freelancere og har siddet i Cavling Komiteen i fem år.

Bøger om tvillinger:
Abelone Glahn har en passioneret interesse for tvillinger og driver Nordens største hjemmeside for og om tvillinger. Hun er tillige forfatter til bøgerne De første ti år med tvillinger, samt bogen Tvillingebilleder- om voksne tvillinger. Den første crowdsourcede bog er “Tvillingetips – fra tvillingeforældre til tvillingeforældre”. De seneste to bøger er “Tvillingetab – om at leve med tabet af en medtvilling eller et tvillingebarn” og “Forældreberetninger om at leve med tabet af et tvillingebarn”

Abelone har i 2013 skrevet biografien “Man skal jo starte et sted” om musikeren Peter Abrahamsen.

BØGER PÅ BESTILLING
Abelone har skrevet to bøger på bestilling:
Guldkanon – for Guldborgsund Kommune – gennemgang af de smukke og spændende steder og begivenheder i kommunen.
“Sønderskovhjemmet i 100 år – et hjem for dem, der ingen hjem har. ” Jubilæumsbog for Sønderskovhjemmet

LinkedIn profil

Hent pressebilleder her

KONTAKT:
Abelone Glahn
info @ abeloneglahn.dk
Mobil 2425 4852

Vi ses:
La Oficina
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg
CVR: 25318447Gem

Gem

Gem

Gem

Trackbacks og pingbacks