LinkedIn enetimer

Få personlig og hpndholdt hjælp til at komme godt i gang med LinkedIn eller videre med specielle spørgsmål.

Få personlig og håndholdt hjælp til at komme godt i gang med LinkedIn eller videre med specielle spørgsmål.

“Det er altså nemmere at lære LinkedIn, når man sidder lige ved siden af én, som viser det”

Du får mig hele 2 timer alene til LinkedIn: Jeg holder en-til-en -konsultationer og hjælper dig med at få opdateret din LinkedIn profil.
At få håndholdt sidemandsoplæring fungerer meget bedre for de allerfleste, der véd, at de ikke får taget sig sammen til at gøre noget ved profilen, hvis de sidder alene.

Du bestiller en tid, vi aftaler indholdet af sessionen, så vi rammer præcis det, du skal bruge, og jeg tjekker din profil, inden vi starter sessionen, så jeg kan give mine bud på forbedringer.  Vi mødes fysisk eller virtuelt:

Frivillig eller ufrivillig hjemmekarantæne?
Lad mig hjælpe dig via Skype med at få orden i din LinkedIn profil. Nu er der måske endelig tid til at gøre noget sådant, som stadig er arbejdsrelevant og fremadrettet. Vi linker op på Skype eller Zoom, og vi deler skærm, så jeg kan hjælpe dig helt konkret med at trykke på de rigtige knapper hjemmefra.

Ud over klassiske forbedringer af din profil, kan det jo være, du skal bruge din profil i en helt bestemt anledning – hvad enten det er til opsætning af et specielt kundesegment, eller det er fordi du ønsker at skifte job, eller noget helt tredje.

Prisen er 2195.- kroner plus moms.
Læs længere nede om et klippekort til flere timer!

Online: Vi bruger enten skype eller zoom for at kunne dele skærm.
Fysisk møde: Vi kan afvikle sessionen fysisk, sådan at vi mødes, men i det tilfælde kan der muligvis komme transport oven i. Det afhænger af , hvor vi kan mødes.
Skriv til mig på ag@amedia.dk

Her er et par kundeudtalelser:

Majbritt Lund
Selvstændig journalist, forfatter, blogger, hjemmesidetekst, salg, PR, kurser, foredrag, rådgivning, skarpe holdninger

“Efter et par timers effektiv sparring med Abelone vidste jeg lige, hvor jeg skulle sætte ind for at få mere ud af LinkedIn. Jeg fik nogle gode ideer til, hvordan jeg både kunne forbedre min profil og min firmaside, ligesom jeg fik feedback på mine opdateringer og kommentarer til andre på LinkedIn. Nu har jeg et helt opdateret CV, ligesom jeg har en mere visuel profil.”

Kira Pravato
Webfilm – Jeg laver små film, der formidler dit projekt. *Virksomhedsfilm *Forskning *Film til Landsbyggefonden

“Jeg har, med stort udbytte, været på Abelones Håndholdte LinkedIn kursus. Jeg havde tænkt godt over, hvad jeg ville have hjælp til, og Abelone forstod præcist hvad jeg ønskede og førte mig sikkert igennem de forbedringer, jeg skulle lave på min profil, så den rammer min målgruppe mere præcist. Hun hjalp mig også til at få indarbejdet de film jeg producerer i mit firma, i min profil. Min profil er nu toptunet til netop mig. Sidst, men slet ikke mindst, har jeg fået en masse værktøjer til at arbejde strategisk med at få kunder via LinkedIn. Jeg kan varmt anbefale kurset.”

Kirsten Holm-Petersen
Kommunikation | markedsføring | video | hjemmesider | web | tekst | det sociale område

Jeg har været på håndholdt LinkedIn kursus hos Abelone. I øvrigt sammen med en anden selvstændig, der stod med nøjagtigt de samme udfordringer som jeg selv. Det kan absolut anbefales, vi føler os begge godt rustet – og har stor glæde af at vi er sammen om at erobre nye LinkedIn-territorier.

Elisabeth Plum
Team Building; Tools for team development; Public speaker; Owner of Team Culture;Ph.D. Cultural Sociology

Abelone is a champion in professional networking and I have learned a lot from her. She has the strategic overview over networking possibilities as well as an updated knowledge of all the important details when using LinkedIn for professional networking. I can recommend Abelone’s tailor-made LinkedIn-sessions for leaders, management groups and for micro businesses

Annelise Mølvig
Freelancejournalist Undervisning Skriv forståeligt Journalistik Kommunikation Presseetik Ordstyrer/Moderator

To timers eneundervisning i LinkedIn med Abelone Glahn. Det rykker. Forinden jeg havde skrevet, hvordan jeg gerne vil bruge mine profil fremover, og det var udgangspunktet. Abelone lagde ud med at betegne med LinkedIn-profil som udmærket, alligevel havde jeg efter kurset en liste på 2 A4-sider med ting, jeg nu skal i gang med at forbedre, så min profil passer til mig og mit freelanceliv. Jeg ville aldrig have opnået det samme, hvis jeg havde siddet på et hold sammen med otte-ti andre, derfor anbefaler jeg Håndholdt LinkedIn.

 

Hvordan foregår det?
– Når jeg har fået din anmodning om håndholdt hjælp, tjekker jeg din profil og noterer de forslag til forbedringer  ned, som jeg mener, du kan øge din professionelle synlighed  og ikke mindst findbarhed med.

– Har du særlige ønsker i forhold til at fokusere på bestemte funktioner, for eksempel på salg, udvidelse af netværk eller på gruppedeltagelse, kigger jeg nærmere på dette.

– Vi aftaler et tidspunkt at mødes, enten virtuelt eller IRL (In Real Life).

– Vi mødes, gennemgår profilen og aktiviteten og lægger til slut en slagplan for, hvordan du kommer videre.

Jeg foretrækker, at vi arbejder på din egen computer, IKKE EN TABLET OG IKKE EN SMARTPHONE, så det er dig, der får “LinkedIn i fingrene”.

Transport:
Jeg tager ikke noget for transporten, hvis konsultationen finder sted i København, og vi kan finde en dag, hvor vi begge er i København.
Vi mødes på La Oficina på Frederiksberg, hvor jeg har kontoradresse.
Hvis vi skal mødes et andet sted, kommer der transport oven i, med mindre jeg er i nærheden i anden anledning.
Transport efter statens takster.

Forudsætning:
Du stiller computer og internet til rådighed, så vi laver alt på din maskine. Du har materiale klart – tekster, fotos, boguddrag og andet, du vil have lagt op som materiale.

Afbud:
For en god ordens skyld: Hvis du melder fra senere end 1 uge før, er der et afbestillingsgebyr på 500 kr, da jeg blokerer tidsrummet til dig.

Klippekort til LinkedIn undervisning:

Klippekort a 2 timer som beskrevet ovenfor 2195.- plus moms og evt transport
Klippekort a 4 timer (2 timer sammen, se ovenfor, derefter 2 timer til nyt møde eller online): 3795.-kr plus moms og evt transport
Klippekort a 6 timer (2 timer sammen, se ovenfor, derefter 4 timer til nyt møde eller online): 5695.- kr plus moms og evt transport

Tidligere kursister kan lave særskilte aftaler om håndholdt hjælp af kortere varighed, aftales individuelt.

DEN VIRKSOMHEDSRETTEDE:
Håndholdt LinkedIn sparring for virksomheder

Jeg sparrer også med virksomheder, store som små, der ønsker at tilrettelægge en tilstedeværelse på LinkedIn såvel i kraft af en virksomhedsprofil som i kraft af medarbejdernes profil.
Pris og indhold aftales individuelt alt efter opgavens omfang.
Også her kan oprettes et klippekort.

Priser pr 1. januar 2021

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

10 kommentarer til “LinkedIn enetimer

  • Hej Abelone Glahn,
    Jeg kunne godt tænke mig en linked-in konsultation. Er kørt fast med mine bøger og mit koncept Skab dit seniorliv.

  • …. Se også mere på mit site for Skab dit seniorliv.

    Med venlig hilsen
    Birte Osholm

Trackbacks og pingbacks

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.