Ecademy-stifterne i Danmark

Thomas og Penny Power, der har stiftet -mødestedet Ecademy, kommer til Danmark og "optræder" – kan mødes i forskellige sammenhæng i både Ã…rhus og København. Jeg er blevet inviteret ud til den sidste dag, de er her, i Lyngby, hvor jeg glæder mig til at møde dem og høre mere om udviklingen af Ecademy, som har omkring 250 danske medlemmer. værten er Bjørn Guldager og  Lars Romerdahl fra Prominds. Begge har jeg ikke mødt i levende live – så vidt jeg ved – men hr talt med og er stødt på på nettet. Her finder vi jo alle hinanden først…..Arrangementet er åbent for gæster, selv om man ikke er medlem af Ecademy.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.