Dilemma med to blogs – hvad ville du gøre ?

Der er en fejl på min blog, så lige nu kan jeg ikke opdatere kommentarer mv.
Jeg håber snart det er løst.

I mellemtiden må I gerne kommentere nedenstående indlæg kommentee dette indlæg, men helst på min anden blog ( af ovennævnte tekniske årsag)

Jeg står i et dilemma.

Jeg blogger to steder.
Det ene er nemt at finde, www.abeloneglahn.dk , men jeg blogger ikke der så meget

Det andet er sværere at finde, www.borsenmikroblogs.dk/Abelone , men her blogger jeg til gengæld megameget.

* Skal jeg feede den meget-anvendte blog ind på den mindre-anvendte, da jeg i princippet blogger om nogen lunde de samme ting, men alligevel med en mere personlig og holdningsmæssig tilgang på den private.

* Eller er det ikke velset at der er de samme indlæg to steder?

I forvejen feeder jeg mine blogindlæg fra den meget anvendte blog ind på Kforum, hvor der kommer en del kommentarer, som ikke finder vej til den oprindelige blog.

Hvad siger I som læsere?

Jeg ved, at flere står i samme dilemma og vil meget gerne høre fra Dorte Toft, der også har to blogs, og fra Trine-Maria Kristensen, der også har to blogs, der ind imellem emnemæssigt lapper over hinanden.

Baggrund:
Børsen Mikro er jeg fast blogger og blogger primært om selvstændige og netværk, og på www.abeloneglahn.dk blogger jeg om selvstændige, netværk samt om tvillinger, som er min passion.

Den sidste www.abeloneglahn.dk ligger ret stille, fordi jeg i en periode har valgt at sætte mine kræfter ind på BørsenMikro, men jeg kan se på google, at min blog på www.abeloneglahn.dk kommer meget højt op i søgeresultaterne.

Nogle går altså forgæves, hvis de skal se den mest aktive “Abelone Glahn”

Hvad ville I gøre ?

(og imens du tænker, kan du jo nynne “Torn between to lovers”)

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.