Husk at nette dit dit onlineudtryk i sommer

Som man kunne læse bl.a. i Dagbladet Børsen i dag, holder jeg igen sommerskole for selvstændige, der vil lære noget om at bruge onlinemedier professionelt til at markedsføre og skabe  dialog med kunderne.
Det er fjerde år i træk,  jeg holder disse sommerskoler, i år i samarbejde med First Link Kommunikation.

Du behøver ikke bruger mange timer for at få "nettet" din virtuelle profil

Du behøver ikke bruger mange timer for at få "nettet" din virtuelle profil

Jeg forventer ikke, at deltagerne bagefter går ud og opretter blogs, som de skriver på hver dag, eller laver fanpages på facebook for hvert af deres produkter eller tilmelder sig det hav af businessnetværk, der findes online. Det er ikke hensigten. Jeg forventer, at deltagerne bagefter er klar over, hvilke muligheder der er, hvilke de skal vælge og nok især også hvilke de skal fravælge, ud fra hvor megen tid de selv har lyst til at investere i aktivitet på nettet.

Ud over det forventer jeg, at de ret hurtigt efter kurset rydder op efter sig på nettet, ja, man kan måske sige “netter deres profil” sommeren over, så det virtuelle håndtryk tager sig soigneret og imødekommende ud.
Redskaberne dertil får man i hvert fald hos mig på de to kurser, jeg holder:
hhv den 13. juli ( heldags) på Falster og den 27. juli ( halvdags) i København.

På det lange vil jeg gennemgå:
– Hvordan kan jeg bruge facebook professionelt?
– Hvordan forøger jeg synligheden gennem Linked In?
– Kan det betale sig at bruge tid på Twitter?
– Vil det være en fordel at blogge – hvordan får jeg tid til det, og hvad er god blogging for mit firma?
– Hvad kan jeg bruge linkdeling, videodeling og billeddeling til som virksomhed?
– Hvordan kan jeg automatisere at følge med på nettet med Googles Alert og Analytics?
– Hvilken strategi skal jeg lægge for ikke at bruge hele dagen foran computeren?

På det korte kan jeg ikke nå så meget og vil derfor koncentrere mig om

– professionel blogging – hvad er det og hvordan bruger jeg det som selvstændig?
– Linked In – forbedring af det professionelle indtryk på netværket og bedre udnyttelse af funktionerne
– kort gennemgang af Facebook, herunder forskel på og brug af page, profil og grupper, samt begrænsning af åbenhed.

Læs uddybningen af kurserne her.

Sommerskole for selvstændige i La Oficina i København

Sommerskole for selvstændige i La Oficina i København

Billedet til venstre stammer fra den første af 2010- sommerskolerne, som blev afholdt i går i La Oficina, hvor de første tyve selvstændige blev undervist af Karen Lumholt, der tog fat på mikrovirksomheden i vækst.

Det er også på La Oficina resten af de korte halvdag-sommerskoler for selvstændige holdes i år.

Abelone Glahn

Én kommentar til “Husk at nette dit dit onlineudtryk i sommer

  • Hej Abelone
    Blandt andet takket være dig har jeg taget mit virtuelle håndtryk seriøst, siden jeg blev selvstændig for tre år siden.
    Så tak for så utrætteligt at gøre opmærksom på at det batter noget. Seneste skud på stammen er en profil på twitter og en blog, der kommer midt i august. Jeg er i øvrigt meget imponeret over hvor let det er at markedsføre sin virksomhed på nettet. Især facebook har jeg haft stor glæade af. Glæder mig til at se om jeg bliver lige så glad for twitter og bloggen.

    Hilsen Majbritt

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.