Hele hjemmesiden er bygget i You Tube

Se godt på denne You Tube video.
Det er en fuldt færdig hjemmeside!!

Navigationen ovre til venstre er knapper, der leder til nye Youtube vidoer, Hovedfeltet er en beskrivelse af, hvad firmaet er for en størrelse med et par eksempler på reklamebureauets kunnen, fortalt som en god historie.
Det er det relativt lille reklamebureau Boone-Oakley fra byen Charlotte i North Carolina, der har lavet denne hjemmeside. Søger man på deres firmanavn www.booneoakley.com, ja så kommer man direkte til videoen.

Egenreklame fungerer sjældent særlig godt. Anprisninger af ens egne bedrifter og fortræffeligheder lugter ofte alt for meget af selvros. Men Boone Oakley har gjort det på en både charmerende, morsom og overraskende måde.
Jeg synes, deres brug af videomediet til lige frem at lave en hjemmeside på, er genialt tænkt. Og jeg har klikket på alle knapperne og set alle videoerne, og tænkt – De kan s’gu deres kram.
Selv kontaktformularen er formet i YouTube universet – hvis man vil i forbindelse med dem, skal man selv bruge video. (Om dét lige virker, ved jeg ikke, men sjovt tænkt er det stadig)
Denne egenreklame/Hjemmeside har fået stor opmærksomhed og har i juni vundet en af de eftertragtede ” Cyber Lion” priser ved den femte internationale reklamefestival i Cannes. Fuldt fortjent.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.