Frie Agenter udkommer i ny udgave

Jeg har her til morgen afleveret korrekturen til en ny udgave af bogen “Frie Agenter – en praktisk bog til den, der vil arbejde med eller som freelancer”, som er tæt på at være udsolgt fra forlaget.
Bogen er blevet godt halvtreds sider længere, dels fordi jeg har opdateret en række oplysninger, men især dels fordi jeg igen har interviewet de tolv frie agenter, som optræder i bogen med hver deres historie. Det har været vildt interessant at høre, hvordan deres forretning har udviklet sig i de to år, der er gået , siden bogen udkom første gang.
Gennemgående udtrykker flertallet et ønske om at vokse, men ikke med ansatte. De har klaret sig rigtig godt, og det, jeg synes, der var mest interessant, var, at de alle var nået til en erkendelse af, at vækst alene ikke er sjovt. Det handler mere om at have det godt med sit arbejde, mens man laver det. en enkelt fortalte for eksempel, at hendes omsætning var blevet så stor, at hun nu ville gå efter at få sat den ned i år, for det var ikke sjovt at have så meget at lave.
Også var det interessant hvor mange der nu havde lyst til at fordybe sig i et specialområde – for mig viser det, at man skal huske som fri agent at efteruddanne sig, at afsætte midler til at dygtiggøre sig og få nye input. med andre ord ikke glemme at udvikle sig.
Bogen udkommer fredag den 18. marts i den nye udgave. Den udkommer samtidig med, at der på Christiansborg holdes en konference om Vækst gennem mikrovirksomheder og freelancere.
Mere om den senere…..

Abelone Glahn

Én kommentar til “Frie Agenter udkommer i ny udgave

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.