Vi tager vores egen medicin

I disse dage er jeg sammen med min konkollega Margrete Bak, dels for at kigge på hinandens femårsplaner og finde ud af, hvor vi har nogle samarbejdsflader, vi skal have udviklet, dels fordi vi i aften sammen skal holde oplæg for omkring 60 mennesker, der skal høre om netop vækst i mikrovirksomheder.
Som forberedelse til aftenen har vi selv gennemgået de skemaer og de råd, vi har skrevet om i bogen Mikrovirksomheder med vokseværk, og det har været præcis lige så øjnåbnende for os selv, som vi véd, det har været for mange, der allerede har prøvet nogle af rådene.
Er det så stor en overrraskelse ? Ja, fordi vi jo har skrevet bogen og derfor har væet dybt inde i alle problemstillingerne, men det er jo ikke det samme som at være fuldstændig lydefri og rigtigt kørende !
At gennemføre testene , se på vores planer sammen og at bruge hinanden til sparring har været virkelig opløftende.
At prøve vores egen medicin må være ligesom når lægen ikke ser sine egne symptomer, men først er klar over, hvad han fejler, når han endelig går til en anden læge.
Vi har blandt andet brugt dette skema, som er en form for virksomhedsstatus/servicereftersyn.

Abelone Glahn

2 kommentarer til “Vi tager vores egen medicin

 • Lyder rigtig spændende! Og det kan bestemt være sundt at prøve sin egen medicin, især når man anbefaler den til andre:-)
  Er selv på iværksætterkursus i øjeblikket, og starter engang i oktober min egen virksomhed, så jeg synes din blog her er virkelig interessant!
  Har du et super godt råd til en ny iværksætter som mig?

 • Ja, det er jo et godt spørgsmål, når jeg ikke kender omstændighederne . Mit umiddelbare skud fra hoften er, at du måske kunne få noget ud af at gennemgå fri agentplanen, som ligger her:
  http://www.frieagenter.net/fri_agent_plan.htm
  Desuden vil jeg anbefale at tjekke ind på http://www.amino.dk, som er et gratis onlineforum for iværksættere, eller medlde dig ind i Morgendagens Heltinder, som giver en god start og et godt netværk til nye virksomheder.

  venlig hilsen og god vind
  Abelone

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.