Sommerskole: Salg for den salgs-sky selvstændige 2. august

Lær at sælge dig selv som selvstændig

Ja, så skal vi til det igen efter sommerferien  – dét dér med at sælge os selv.  Mange selvstændige vægrer sig ved det, men tro mig – det kan blive en sport også for dig. Og det er slet ikke svært, for  Vi er ikke dyre, vi er værdifulde.   Vi skaber værdi hos vore kunder, og dén vil de gerne betale for.
Mange selvstændige har imidlertid svært ved at prissætte sig selv og at forhandle prisen: Endnu flere har svært ved salgsopringninger og ved at sælge sig selv i mødet med andre.
Jeg holder kursus i Salgsteknik for den salgssky selvstændige i “Sommerskole for selvstændige” tirsdag den 2. august på Frederiksberg i København 13.30-17.00 pris 685.- kr inklusiv bogen “Sæt pris på dig selv – sådan sælger du dit særpræg” af Ulla-Lisa Thorden.

Hvis du vil følge med i, hvad Ulla-Lisa blogger af nyttigt om salg og salgteknik, viljeg anbefale blogen “Luspank og iderik”, – “Ludfattig og iderig”, som også er titlen på hendes opfølgende bog for salgsforskrækkede folk i den kunstneriske branche.
Bloggen feedes ind på Mikrobusiness, hvor du også får andre gode tip.

Mit sommerkursus gennemgår, hvordan du overvinder disse barrierer og får vist, hvordan din ydelse gør nytte og dermed er værdifuld og dermed skal betales højt.

Tilmelding foregår her.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.