Søges: Mikrovirksomheder og freelancere med weblogs

Jeg er ved at skrive en bog om det virtuelle håndtryk, som mikrovirksomheder og freelancere efterlader sig på nettet.
Herunder om weblogs for selvstændige, små virksomheder og frie agenter (så har jeg vist brugt alle betegnelserne, der knyttes til De frie fugle).

Jeg søger eksempler på mikrovirksomheder/freelancere , der bruger weblogformatet på deres hjemmeside enten som selve hjemmesiden eller som del af en hjemmeside.

Det kan være, du har en hovedside med kontakt- og faste oplysninger, og en underside, der er en blog, eller du bruger blogformatet til en sideforretning.

Hvis du kender andre, der gør noget i den retning, vil jeg meget gerne høre eksempler herpå med link.
Også gerne, hvis du bruger blogformatet sammen med andre mennesker (til projekt, til konkollegaskab, til netværk, til fælles markedsføring)

På forhånd tak
Abelone

Abelone Glahn

Én kommentar til “Søges: Mikrovirksomheder og freelancere med weblogs

  • Jeg mistænker, at de fleste mikrovirksomheder primært sælger gennem deres netværk. At have en firmahjemmeside med en beskrivelse, case studies og kontaktinformation etc. kommer nok aldrig til at sælge projekter, men den er vigtig når nogen i andet eller tredie led i dit netværk kontrollerer hvad de har hørt om dig og sikrer sig, at der rent faktisk er tale om en eksisterende virksomhed.

    Salg via nettet er selvfølgelig muligt og det bliver meget mere sandsynligt hvis hovedomdrejningspunktet i ens nettilstedeværelse er en blog. Det tillader interesserede at følge med i, og deltage i, ens tankegang. Nogle af de besøgende kan vise sig at være potentielle kunder, andre kan vise sig at være villige til at anbefale dig til potentielle kunder. Tillid kan opbygges over tid fordi det at dele tanker og udveksle meninger giver en følelse af nærvær.

    Jeg er efterhånden overbevist om at det mest effektive er at placere bloggen direkte på hovedhjemmesiden, med links derfra til firma- og kontaktinformation.

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.