Ny bogserie og blog-site for mikrovirksomheder lanceres i dag

Børsen Mikro 

Så kan jeg endelig fortælle det officielt, dét, jeg har gået og bagt på i over et år:
Børsens Forlag tager têten og opprioriterer ikke alene bogstof, men også website målrettet

  • mikrovirksomheder
  • freelancere
  • selvstændige
  • konsulenter
  • frie fugle, atypisk ansatte, ja hvad det nu kaldes.

I dag, fredag den 16. marts, lanceres Børsen Mikro, som dels er en bogserie, dels en hjemmeside med fem prominente bloggere, der for hovedpartens vedkommende er nogle af de fremmeste selvstændige i denne vækstskabende og innovative arbejdsstyrke.

Bloggerne er:
Nicolai Seest, tidl. fmd,. for Dansk Iværksætterforening, nu dirketør i StartupCompany, som hjælper virksomheder med at vokse

Trine Kolding, der leder virksomheden Tid og Tanke, der handler om tilrettelæggelse af arbejdstid og tidsstyrinig, og som har markeret sig  meget som fortaler for ordentlige barselsforhold for selvstændige.

Femi Oshagbemi og Michael Carøe Andersen, der sammen har startet mikrovirksomheden Arb Design i september 2006, og som repræsenterer den nyslåede mikrovirksomhed med internationalt sigte og ITspeciale.

og mig, sagde hunden, der af samme grund kommer til at blogge ret meget dér i næste periode, og ikke så meget her, sådan lige med det første.

Man kan selvfølgelig abonnere på hver af bloggene, der ugen igennem vil tegne et øjebliksbillede af mikrovirksomheder på godt og ondt, og her vil bloggerne komme til orde med synspunkter, der både angår den politiske del af mikrovirksomhedernes verden, og de enkelte bloggeres specialer.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.