Mikrovirksomheder har nu deres egen fælles blog

peter-og-nicky.jpg
Så kom den endelig i luften – vi har arbejdet på den en måneds tid, måske lidt mere og med god teknisk bistand fra Jesper Balslev er Mikronet nu i luften med den første danske blog for og om mikrovirksomheder og selvstændige solister.
Vi er foreløbig tre, der blogger fast om hverdagen for mikrovirksomheder, med forskelligt udgangspunkt – ud over at jeg blooger, skriver Helen Martin, Biopharmation ( med speciale i databasesøgning) på engelsk, da vi har mærket en stor interesse for internationale mikrovirksomheder, og så skriver en ret ny selvstændig, journalisten Susanne J. Lassen, Texteriet. Hun har ikke hjemmeside endnu, men vil blandt andet fortælle om, hvordan det er at gå i gang med alt det, der skal til, for at virksomheden folder sig ud.

Vi åbner bloggen for gæstebloggere i morgen og på lørdag, hvor vi står inde på Iværk06 på en stand i Netværkszonen, sammen med Dansk iværksætterforening, Morgendagens Heltinder , Dansk Industri og netværket Ildsjæle.

Vi har arbejdet sent i aften på at sætte standen op, og her er et par glimt fra opsætningen taget med min mobiltelefon. Der er en god stemning derinde, og vi glæder os meget til at se, om vi kan afmystificere blogging lidt ved at vise på stedet, hvor nemt det er.
blomster.jpg

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.