Laptop børste fra museum fejer ind i 2009

Jule og nytårshilsner fra virksomheder er ofte forsynet med en lille gave. Den mest anvendelige, jeg har fået i år, er en gedehårsbørste til den bærbare!


Jeg har fået den fra to af vore meget finurlige venner i Sverige, Piers og Annika, der dels arrangerer kæmpe fester og events for 2-300 mennesker ad gangen, dels ved en utrolig masse om ordblinde og underviser i dette, dels er Sveriges ukronede cajun konge og dronning.

De er ikke uden humor, og i kortet, der hænger ved børsten, forklares, at børsten er “kompatibel med både MAC og PC” 🙂

Børsten er håndlavet og et produkt fra Østerlens Børstemuseum! Skaftet er bøgetræ og hårene er ægte gedehår fra brystpartiet, som ikke skaber statisk elektricitet.
Således viser børsten, hvordan gammel gennemprøvet teknik møder den nutidige på suveræn vis.
Man kan ligefrem selv prøve at lave sin egen børste på museet, skriver vore venner.

Vi har  i den grad taget børsten i brug, så meget at vi slås om, hvem der skal bruge den. Og hvis man ser her på, hvordan oprydningen er foregået på mit skrivebord, kan man jo snildt forestille sig, hvordan støvet har kunnet lægge sig…
 

Jeg ønsker alle et godt nyt år.

Abelone Glahn

3 kommentarer til “Laptop børste fra museum fejer ind i 2009

  • Kære Abelone
    Tak for din utraditionelle måde at inspirere til oprydning. Godt nytår.
    Venlig hilsen Ulla

  • Sjovt ide – og det ER ret interessant at se lav-tech møde hi-tech på denne måde. Og det giver stor trøst til mig at se Før billedet af dit skrivebord. Jeg føler mig ikke længere alene i verden. 🙂

  • Godt at se at andre har et værre skrivebord end mit. Jeg ved ikke, hvad det er, men det er min absolut hadeopgave at rydde op der. Det tager måneder at tage sig sammen og så tager det et kvarter at ordne.

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.