Gratis wiki-software

Jeg var i går til en minikonference om det, at vi oftere og oftere bruger samtaleformen i vores elektroniske formidling. Konferencen , Samtalerne,fandt sted på Københavns Universitet, og en af talerne var Kim Elmose, fra Ingeniøren, som demonstrerede, hvordan ingeniørens intranet var lagt ud på en wiki.
Det fik mig omsider til at tage skridtet og prøve at oprette en selv.
Og her til morgen fik jeg så en mail fra Johan Tysklind, som jeg har mødt via Linked In. I den viser ham mig over til en god gratis wiki, JotSpotWiki, som hermed er givet videre.
Jeg arbejder nu på at lave en wiki om Mikrovirksomheder og frie agenter.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.