Enetimer i LinkedIn i Aarhus, Odense og København

Hvordan var det nu, jeg skulle skrive på min LinkedIn profil?" - få hjælp til at få det gjort NU!

Hvordan var det nu, jeg skulle skrive på min LinkedIn profil?” – få hjælp til at få det gjort NU!

Hvordan var det nu, jeg skulle gøre. Jeg skrev det ellers ned, så jeg kunne huske det“……
Personlige enetimer i LinkedIn kan mange have brug for, især dem, der går i stå på opdatering af profilen.
At få sidemandsoplæring i det tempo, du selv kan følge med til, og med de formål for øje, du selv har opstillet, fungerer langt bedre end holdundervisning eller kursus uden mulighed for at sidde og lave ændringerne med det samme.

Derfor tilbyder jeg enetimer i LinkedIn, hvor man i to timer ad gangen kan få praktisk hjælp til  præcis det, man ønsker. Det kan være opdatering af profilen, oprettelse af virksomhedsside, eller praktisk viden om, hvordan man bruger forskellige funktioner bedst muligt.

I de forgangne måneder har jeg haft både selvstændige og karriereorienterede personer i konsultation, og vi har som regel mødtes fysisk i København. Men jeg er gentagne gange blevet spurgt, om jeg kunne komme til Fyn og Jylland, og det behov efterkommer jeg nu:

Aarhus:
12. maj hos Karlbak i Mejlgade 42, 8000 Aarhus
Odense:
Torsdag den 9. juni.  på Stjerneskibet , Havnegade 29, Odense C

Københavnertimer bestiller du fortsat også gennem min email.
Dér mødes vi på La Oficina efter aftale.

Vi kan også mødes online. Det bruger jeg typisk til opfølgning på klippekort.

Du bestiller to timer ad gangen ved at skrive direkte til mig på ag@amedia.dk
Tiderne begynder kl 9.00.

Prisen er 1900.- inkl moms.

Læs om de nærmere omstændigheder om forberedelse mv her.

Her er nogle uddrag af anbefalingerne fra tidligere enetimer, som du kan læse i fuld udstrækning på denne side:

  • To timers eneundervisning i LinkedIn med Abelone Glahn. Det rykker.
  • Jeg har med stort udbytte været på Abelones Håndholdte LinkedIn kursus.
  • Efter et par timers effektiv sparring med Abelone vidste jeg lige, hvor jeg skulle sætte ind for at få mere ud af LinkedIn. Jeg fik nogle gode ideer til, hvordan jeg både kunne forbedre min profil og min firmaside, ligesom jeg fik feedback på mine opdateringer og kommentarer til andre på LinkedIn. Nu har jeg et helt opdateret CV, ligesom jeg har en mere visuel profil.
Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.