Så er bogen her: Skal du ta’ det hele med dig – downsizing for seniorer

front view of blank book on white background

 Skal du ta’ det hele med dig? er en bog om at flytte fra stort til mindre som senior. Måske går du og din partner allerede med overvejelser eller er midt i processen? Og måske kæmper I med at finde ud af, hvad der skal med, og hvad der skal gives videre eller ligefrem kasseres?

For det er ikke altid så lige til at downsize sin bolig. Der kan være stærke minder og megen kærlighed i huset eller lejligheden om både fødselsdage, barnedåb, hverdagen og ja – hele livet. Hvordan pakker man alt det sammen for at begynde et nyt kapitel et mindre sted?

Journalist Abelone Glahn og hendes mand, musiker Peter Abrahamsen, har gjort det. De er for nylig flyttet fra en 600 m2 nedlagt landsbyskole på Falster til en toværelseslejlighed på 69 m2 i København. Abelone deler i bogen her ud af sine erfaringer om de første samtaler om forandringen over den praktiske oprydning og hussalg til valg af ny bolig og selve flytningen.

Bogen giver svar på spørgsmål som:

  • Hvornår er i tide i tide?
  • Hvordan gør I helt konkret, og hvad er vigtigt at huske?
  • Hvilken ny bolig og boligform er rigtig for jer?
  • Har du/I brug for mennesker omkring jer, eller vil I helst være alene – også på længere sigt?
  • Hvordan håndterer I minder, arvegods og det store farvel til hjemmet gennem mange år?

Bogen åbner også for de svære samtaler – såvel ægtefæller imellem som mellem de voksne børn og deres forældre. For hvad nu, hvis der er uenighed om, hvor hurtigt det skal gå, eller om far og mor overhovedet skal flytte?

Med humor og en enkelt tåre giver Abelone konkrete råd om at nå frem til det frigørende farvel og det glædelige goddag til en lettere livsfase uanset størrelsen på boligen.

Du kan forudbestille bogen med 15 % rabat indtil den 11. maj ved at købe bogen her. Så sender vi den til dig, så du formentlig har den på eller måske ligefrem før udgivelsesdagen.

Prisen er normalt 268. Du får den til 228 før den 11. maj 2022.
Brug linket til Skal du ta’ Det hele med dig – her

 

Se også www.downsizingforseniorer.dk

 

 

 

 

 

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.