Så er jeg klar igen – det tog et døgn

Uden computer et døgn

Sådan føltres det at være uden computer

Jeg er kommet ud af min ufrivillige “fængsling”!
Gudsketak og lov for Mikronet. Gennem netværket Mikronet har jeg lært en super IT mand at kende, det er Martin Bolbro fra Titit i Rødby. Han er Microsoft certificeret partner og havde i weekenden tid til at hjælpe mig med mit voldsomme angreb af virus, spam, malware, spyware, you name it, I had it!

Det tog et døgn, og  nu er jeg så i gang med nogle langvarige opdateringer efterfølgende også, men nu er maskinen klar igen.

Mange mennesker har reageret på mit indlæg, ikke kun her med også på facebook, og postlister, hvor jeg beskrev min kvide, da jeg klikkede på et fremmed navn i en linked In invitationspåmindelse.

Jeg hentede alt muligt skrammel med ned på computeren, ikke mindst fordi mine virusprogrammer ikke var tidssvarende eller nyligt opdaterede. Kan du så lære det!!!

Men summa summarum er:
Hvis du får invitationer fra nogen, du ikke kender, er det sikreste at lade være med at reagere på dem via mailen, men at gå ind på linkedIn siden, ind i selve Linked In universet og tjekke efter der.
De påmindelses- invitationer, der er fyldt med skidt, er nemlig ikke i oversigten over, hvem der har inviteret dig.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.