Reboot er een stor lykkepose

Så er vi i gang, sidder til Thomas Madsen Mygdals introtale og nyder stemningen.

Reboot11 i gang

Reboot11 i gang

At finde rundt i progammet – for ikke at tale om hjemmesiden – er umuligt. “De er så kreative” som en af de andre deltagere sagde  ” så man tager det som det kommer”.
At finde ud af, hvad man vil se/høre på, afgøres for mit vedkommende af at stå et stykke tid foran den store væg, hvor det mest opdaterede off-line program findes , og så lytte til, hvad de, der står og overvejer som jeg, siger. Et par bemærkninger fra en, der kender en af de kommende oplægsholdere kan betyde, at man enten vælger eller fravælger et programpunkt. Det er nemlig ikke altid, at det, der annonceres i programmet, også opfyldes, når taleren endelig begynder. Et progampunkt, jeg måske virkelig gerne ville på, ændrer jeg holdning til, når jeg står foran den store væg og lytter til, hvad folk siger. Vælger  ofte et andet, jeg ikke havde troet i begyndelsen.
Reboot er som een stor lykkepose – og det er egentlig amazing, at folk kommer igen og igen, år efter år, på baggrund af et program, der er nærmest totalt uoverskueligt. Men altid spændende, altid med nogle af de hotteste shot. Og engang imellem skal man bare læne sig tilbage og NYDE.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.