Nu bliver det lettere ikke at dumme sig

En lille finurlig detalje, som netop er indført på LinkedIn øger sandsynligheden for, at du ikke dummer dig, når du opdaterer din profil på LinkedIn.
Linkedin viser nu grafisk, hvor du kan fravælge, at dine kontakter får at vide, når du retter stavefejl eller laver andre tilpasninger af din profil, som du egentlig ikke havde lyst til at fortælle om.
Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg, kommer der forfærdelig tit besked om, at man skal sige tillykke til en anden med et job, de har haft i fem år! (læs mit indlæg “Ønsk tillykke med det nye job…som du fik for 4 år siden” her). Alene fordi den, der opdaterede informationerne, ikke var klar over, at en besked om ændringerne går ud til alle, man er forbundet med.
Slå funktionen Notify your network fra når du opdaterer din LinkedIn profil med banaliteter.Det kan nu undgåes! Hvis du altså ser dig for.
Når du går i “edit mode” på din profil, ser du dette billede:
Læg mærke til det indkredsede i højre side.
Her er der nu kommet et lille felt, som du kan klikke til og fra, nemlig et felt der fortæller om du har lyst til t “notify your network”, eller om de skal slippe for at du bare har tilrettet et par småfejl.
Her er et lidt større billede:
Slå funktionen Notify your network fra når du opdaterer din LinkedIn profil med banaliteter.

 

 

 

 

Så gør os alle den tjeneste at slå fra, når du bare tilpaser profilen, og til, når du vitterlig vil fortælle noget, der er nyt om dig selv.
På forhånd tak.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.