Kommer du ikke ud at lege på nettet ?

Freelancejournalisten Brigitte Alfter, informations korrekspondent i Bruxelles, der selv er ivrig netværker og var indstillet til Cavlingprisen med sit fremragende netværk for landbrugsjournalister i EU, www.farmsubsidy.org har skrevet en anmeldelse af min bog Dit virtuelle håndtryk i Journalisten, som jeg er utrolig glad for.

Jeg citerer

“Find og bliv fundet” skriver Glahn og tager læserne med på en spadseretur til de mest kendte netværkssteder som LinkedIn og MySpace, hun tager læseren venligt i hånden ved skrivning af visitkort og cv på nettet, hun fortæller muntert om at bruge den rette ‘netikette’, når man begår sig med virtuelle samarbejdspartnere.

Efter hvert kapitel følger stikordene “sådan kommer du i gang”, “gode råd” og “pas på”. I både indhold og opbygning er bogen rettet til begyndere. Men i en tid, hvor det flimrer af nye og pludseligt boomende net-muligheder, er der altid et eller andet, vi hver især er begyndere i.

og du kan læse resten her

Hvis du får mod på at høre mere, så taler jeg om DVH i aften, torsdag den 10. maj, og du kan lige akkurat nå at melde dig her – vel at mørke, hvis du er journalist.

Er du ikke journalist, er der en chance den 15. maj, hvor jeg holder et åbent arrangement på Børsens forlag. 

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.