Hvor vide grænser for genbrug/videreudnyttelse af MIT stof på andres fora?

Hvor vide grænser skal der være/ eksisterer der for genbrug/videreudnyttelse af MIT stof på andres fora?
MariaMinard copyright
Kommunikationsforum har åbnet et mødested, hvor man kan lægge både det ene og det andet op.

I ”det med småt”, står der:

 • Ved din accept af disse generelle vilkår accepterer du samtidig, at dine indlæg, herunder også billeder, tekst, musik, videoklip m.v. til enhver tid kan og må bruges og benyttes af Kommunikationsforum A/S i både denne og andre medieformer, herunder nuværende og fremtidige uden nogen form for vederlagsbetaling. Indlæg m.v. vil blive opbevaret i en database, der er søgbar og tilgængelig for enhver.
 • Og videre, en passus, jeg synes, er noget voldsom:

 • Ovenstående indebærer, at det ikke er tilladt for andre end Kommunikationsform A/S at benytte indlæg fra hjemmesiden i anden sammenhæng. Du må derfor ikke kopiere hele eller dele af de artikler og indlæg, du finder på www.kforum.dk eller gøre dem tilgængelige for andre uden for hjemmesiden.
 • Det betyder vel i princippet, at jeg ikke må bruge mine egne skriblerier, jeg selv har lagt ud på Kforum til andet – men at Kforum gerne må !?

  Jeg er klar over, at jeg stadig har ophavsret til det hele.
  Mine spørgsmål gælder – hvor langt kan man afgive sin brugsret, anvendelsen af dét der skrives ? Hvor meget er det rimeligt at afgive ?

  Abelone Glahn

  2 kommentarer til “Hvor vide grænser for genbrug/videreudnyttelse af MIT stof på andres fora?

  • hej abelone – tak for dit input. Vi har blandt andet på baggrund af dine kommentarer fjernet det sidste afsnit fra de juridiske betingelser. Dte første afsnit er med for at sikre os at det folk skriver kan være i en åben database for evigt tid.

   de bedste hilsner fra timme

  • Kære Timme
   Det er jeg rigtig glad for, ikke mindst fordi jeg netop nævner den type begrænsninger i en ny bog, der er ved at gå til sats. Så det kan jeg lige nå at ændre 🙂

  Leave a Reply Text

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.