Hold din reception på nettet -“live”

Jeg mødte en masse spændende mennesker til virtuel reception, hvor Lene Høg byder velkommen

Jeg fik i går en invitation til at komme til en reception HER OG NU, og det lykkedes mig uden problemer at deltage MED DET SAMME.
Det viste sig nemlig, at indehaveren kommunikationsspecialisten Lene Høg inviterede til en virtuel åbningsreception af sit firma AdHoc Kommunikation, der udvidede.

Jeg slap for at logge mig på Second Life eller noget som helst andet besværligt – jeg klikkede bare på invitationen og stod pludselig i en glad forsamling, med klirrende glas, klapsalver og musikalsk underholdning.

Til receptionen mødte jeg borgmester i Ålborg Henning G. Jensen, der holdt en tale, forfatteren Jens Blendstrup, der fortalte en lang og meget morsom historie, nyhedsværten Jesper Steinmetz, der ligesom Lene Høg strammer fra Gug, en forstad til Ålborg og fortalte om, hvordan dette Gug-navn udtales, iværksætteren Gitte Madsen, indehaver af Topsight.dk, kommunikationskonsulent og erhvervscoach Helle Bertram, Morten Nielsen, kok og indehaver af Mortens Kro, PR-manden Jacob Lange, og Lars Jørgensen indehaver af den økologiske netgrønthandel Bonoa og så var der selvfølgelig også musik til af H.P.Lange.

Receptionen fortsætter lidt endnu, så hvis du vil møde nogen af dem og se, hvordan man kan være til stede uden at være til stede, men en venlig måde at byde velkommen på, så gå til receptionen her – der er bare nok ikke mere champagne nu…
Husk at slå lyden til !

Der var blandt andet tale af Jacob Lange, LangePR

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.