Going solo: International dag for freelancere i webbusiness

Slået fra

Hvor ville jeg dog gerne afsted: På fredag mødes solo-ister, freelancere, selvstændige mikroer med web som arbejdsfelt i Lausanne i Schweitz.

Et internationalt træf , der er kommet i stand på grund af passion – skolelæreren Stephanie Booth kvittede for to år siden sit job for at hellige sig en tilværelse med sin passion webben som omdrejningspunkt. Hun præsentede ideen om et træf på LIFT konference i Geneve tidligere på året. Hør hendes beretning.

Og nu samles over 100 mennesker. Jeg skal desværre noget andet, men hvor ville jeg dog gerne med. Hvilket netværk at deltage i. jeg kender allerede en del af dem, kan jeg se, men hvor ville jeg gerne møde dem fysisk også.

Jeg nøjes med at være med på Going Solos facebook-gruppe, og følge deres nyhedsbrev igennem googlegruppen.

Abelone Glahn

Der er lukket for kommentarer.