Fup-markedsføring på Facebook?

Jeg er stødt på en dansk virksomhed, som helt bevidst bruger en personlig Facebook profil til at markedsføre sin virksomhed i stedet for at bruge en Page.
I dette indlæg vil jeg holde firmaet anonymt, da det er selve handlingen, jeg vil stille indtil flere principielle spørgsmålstegn ved, og ikke firmaet, jeg ønsker at skade. Desuden er jeg nysgerrig på at se, hvad der sker over tid med dette eksempel.

Update: 11.maj
En del af dette indlæg er fjernet, da det har vist sig, at jeg kommenterede en betaversion, der er blevet ændret yderligere undervejs.

Jeg vender tilbage, når der er nyt.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.