Er du klar til det nye LinkedIn i 2013?

Connections - altså dem, du er forbundet med - vil for eksempel blive vist med ikoner, frem for på en liste som hidtil

Connections – altså dem, du er forbundet med – vil for eksempel blive vist med ikoner, frem for på en liste som hidtil.

Over en million danskere har nu tilmeldt sig LinkedIn.  Tjenesten tordner frem, over hele verden, og mange nye funktioner gør platformen mere anvendelig, når man først har fanget, hvordan de virker.

2013 bliver et år, hvor LinkedIn også på danske profiler lancerer det nye design, hvor vi skal vænne os til at se en række nye illustrationer og ikoner fortælle, hvad der tidligere kom på lister eller i ord.
Vi skal vænne os til grafiske fremstillinger af vores netværk, og vi skal finde ud af, hvad der er forsvundet af funktioner,  og hvad LinkedIn har lagt i stedet for.
Her er et eksempel på en profil med det nye design. Jeg synes nu ikke umiddelbart,. at eksemplet, som LinkedIn stiller til rådighed, kommer godt nok omkring de nye ændringer.  Så det har jeg tænkt at råde bod på i løbet af kurset her.
Hvornår kommer de da – de nye profiler?
Formentlig i løbet af de næste par måneder. Tilsyneladende kan man speede processen op for at få det nye design, ved at klikke i det orange felt her. Når min profil er blevet “redesignet” , skal jeg nok blogge om ændringerne her,  så I kan se, hvordan de virker med udgangspunkt i min egen profil.

Men mest af alt skal vi forstå, at LinkedIn får en mere markant rolle som platform for både at synliggøre kompetencer og at finde dem. i en tid med facebook-fatigue er det klart, at LinkedIn får en større tilstrømning, og personligt oplever jeg da også, at de indlæg, jeg har skrevet på det seneste om LinkedIns forskellige funktioner, er blandt de mest læste.

Vær godt klædt på:
Jeg åbner derfor for  et kursus den 16. januar 2013 i det nye LinkedIn, samt i de funktioner, som de færreste anvender.
Læs kursusbeskrivelsen her:
– Sådan tilpasser du din personlige profil
– Sådan virker LinkedIns nye design af personprofiler, der ventes lanceret hos alle i 2013
– Sådan udvider du med en virksomhedsprofil
– Sådan følger du med i andre virksomheders bevægelser og nyheder
– Sådan bruger du grupper
– Sådan får du noget ud af særlige funktioner på LinkedIn,  hvis værdi er helt overset.

Alt sammen til dig, der vil bruge platformen aktivt som karriereredskab, til vidensopsamling- og deling eller i forbindelse med selvstændig virksomhed.

Vi kommer også omkring de forholdsvis nye funktioner som dansk profil, skills og endorsements,  samt udnyttelse af headline.

Kurset er meget praktisk orienteret og giver en lang række tip til øjeblikkelige forbedringer af din LinkedIn profil og din fremadrettede færden på businessplatformen.

Bog inkluderet i kursusprisen:
Kursusafgift indeholder moms, forplejning samt bogen “Dit virtuelle håndtryk” af Abelone Glahn

Bonusinfo: GAVEKORT /JULEGAVE:

Ønsker du dette kursus givet til nogen som Julegave, udfærdiger jeg et personligt gavekort, som tilsendes modtageren. Skriv til mig på ag@amedia.dk med angivelse af modtagerens navn og adresse.

Har det interesse – så gå til dette link:
LinkedIn for viderekommende

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.