Du får mig hele 2 timer alene

Tilføjelse 1. december: Tilbudet er slut, det har været helt forrygende, så mange, der har ønsket håndholdt hjælp, og jeg gentager tilbudet i 2016.
Her er nogle af tilbagemeldingerne:

Majbritt Lund
Selvstændig journalist, forfatter, blogger, hjemmesidetekst, salg, PR, kurser, foredrag, rådgivning, skarpe holdninger
“Efter et par timers effektiv sparring med Abelone vidste jeg lige, hvor jeg skulle sætte ind for at få mere ud af LinkedIn. Jeg fik nogle gode ideer til, hvordan jeg både kunne forbedre min profil og min firmaside, ligesom jeg fik feedback på mine opdateringer og kommentarer til andre på LinkedIn. Nu har jeg et helt opdateret CV, ligesom jeg har en mere visuel profil.”

Kira Pravato
Webfilm – Jeg laver små film, der formidler dit projekt. *Virksomhedsfilm *Forskning *Film til Landsbyggefonden

Jeg har, med stort udbytte, været på Abelones Håndholdte Linkedin kursus. Jeg havde tænkt godt over, hvad jeg ville have hjælp til, og Abelone forstod præcist hvad jeg ønskede og førte mig sikkert igennem de forbedringer, jeg skulle lave på min profil, så den rammer min målgruppe mere præcist. Hun hjalp mig også til at få indarbejdet de film jeg producerer i mit firma, i min profil. Min profil er nu toptunet til netop mig. Sidst, men slet ikke mindst, har jeg fået en masse værktøjer til at arbejde strategisk med at få kunder via Linkedin. Jeg kan varmt anbefale kurset.

Kirsten Holm-Petersen
Kommunikation | markedsføring | video | hjemmesider | web | tekst | det sociale område

Jeg har været på håndholdt LinkedIn kursus hos Abelone. I øvrigt sammen med en anden selvstændig, der stod med nøjagtigt de samme udfordringer som jeg selv. Det kan absolut anbefales, vi føler os begge godt rustet – og har stor glæde af at vi er sammen om at erobre nye LinkedIn-territorier.

Tilføjelse 20.11.15 – alle tider i november er udsolgt, men:

Bestil i november og få stadig rabat. Konsultationen skal være holdt inden 15 . december.

Hvilken chance! Du får mig hele 2 timer alene til LinkedIn i denne måned:
I hele november 2015 holder jeg en-til-en -konsultationer online og hjælper dig med at få opdateret din LinkedIn profil.
At få håndholdt sidemandsoplæring fungerer meget bedre for de allerfleste, der véd, at de ikke får taget sig sammen til at gøre noget ved profilen, hvis de sidder alene.

nu kan du få privatundervisning i LinkedInJeg tilbyder at sidde (virtuelt) i to timer ved siden af dig i november.
Du bestiller en tid, vi aftaler indholdet af sessionen, så vi rammer præcis det, du skal bruge, og jeg tjekker din profil, inden vi starter sessionen, så jeg kan give mine bud på forbedringer.
Vi bruger enten skype eller gotomeeting for at kunne dele skærm.

Det kan også være, at du skal bruge din profil i en helt bestemt anledning- hvad enten det er til opsætning af et specielt kundesegment, eller det er fordi du ønsker at skifte job.

Prisen er 1900.- kroner, inkl moms, men i november får du 10 % rabat på bestilte sessioner.
Altså: Rabatpris: 1700.- inkl moms.

Skriv til mig, så finder vi et tidspunkt, der passer i kalenderen.
Vi kan afvikle sessionen fysisk, sådan at vi mødes, men d det tilfælde kan der muligvis komme transport oven i. Det afhænger af , hvor vi kan mødes.

Der er begrænset antal sessioner. Jeg har plads til 15 sessioner i november til rabatprisen, så du skal ikke tøve for længe.

Skriv til mig på ag@amedia.dk

Hvordan foregår det?
Når jeg har fået din anmodning om håndholdt hjælp, tjekker jeg din profil og noterer de forslag til forbedringer  ned, som jeg mener, du kan øge din professionelle synlighed  og ikke mindst findbarhed med.
Har du særlige ønsker i forhold til at fokusere på bestemte funktioner, for eksempel på salg,udvidelse af netværk eller på gruppedeltagelse, kigger jeg nærmere på dette.

Vi aftaler et tidspunkt at mødes, enten virtuelt eller IRL (In Real Life).

Vi mødes, gennemgår profilen og aktiviteten og lægger til slut en slagplan for, hvordan du kommer videre.

Jeg foretrækker, at vi arbejder på din egen computer, så det er dig, der får “LinkedIn i fingrene”.

Min erfaring siger allerede nu, at de fleste kan bruge to timer, hvor der også er tid til de spørgsmål, der dukker op undervejs.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.