Anbefaling af konference om social tools i London 22.-23. februar

abelonespiseri-lobbyen-lloyds-billede.jpgleebryant.jpg
Sidste efterår deltog jeg i en tredages konference om sociale netværks redskaber, en konference rettet mod virksomheder, der ville tage nogle af de mange nye redskaber i brug på deres virksomhedsportal eller som så småt var begyndt på det.
Konferencen var en flot præsentation af virksomheder, der allerede var kommet langt med det, særligt lagde jeg mærke til IBM og deres Dogear system, der gør folk i stand til at tagge indhold på intranettet.

Jeg mødte også en del spændende mennesker, såvel danske (meget få), som udenlandske – blandt de mere kendte var Lloyd Davis, Lee Bryant, Hugh Mcleod og Stowe Boyd.(linket fører til en lille videocast, som blev lavet på stedet)

Nu gentager arrangørerne Unicom arrangementet, dog med en vis udskiftning og med et nærmere fokus på anvendeligheden af web 2.0 værkstøjer.

Jeg vil hermed gerne anbefale den, og samtidig også nævne, at prækonferencen under ledelse af David Gurteen, selvstændig konsulent indenfor Knowledge Management, var en god start for den uindviede. (Hans hjemmeside er et overflødighedshorn af redskaber)
Man behøver ikke tage med på prækonferencen, hvis man er trænet i begreberne, men der var flere på holdet, som nærmest brugte den første dag som nøgle til de følgende.
Kombinationen er med andre ord god, hvis man trænger til at opgradere sine netværksbegreber og web 2.0 indsigt.

Hvis I søger på nettet på Unicom1, så var det tagget for konferencen sidste år.

Conference: SOCIAL TOOLS FOR BUSINESS USE: Web2.0 and the new participatory culture
21-22 February 2007, London
WWW.UNICOM.CO.UK/SOCIALTOOLS
stowe-lloydsbillede.jpg

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.