7 nemme videoer underviser dig i LinkedIn

LinkedIn_undervisning_ved_Abelone_Glahn - se kursusoversigtGodt, så fik du omsider oprettet en profil på LinkedIn, og hvad så nu!?
Her er 7 korte og meget instruktive videoer, der viser, hvordan du kommer lidt længere med det grundlæggende og får bragt dit virtuelle håndtryk på den vestlige verdens største og mest troværdige businessplatform.

1) Introduktion til, hvorfor LinkedIn er så vigtig i dag

2) Lad venligst være med at give irriterende beskeder til dit netværk, når du bare retter fejl eller tilpasser din profil!
Se her hvordan du slår funktionen fra

3) Brug et portrætbillede og  en illustration på den rigtige måde for at byde besøgende velkommen på din profil med et venligt ansigt:

4) Skal man kunne komme i kontakt med dig? Jamen, så læg da nogle kontaktinformationer ud, som er nemme at bruge!

5) Hvem er du egentlig – hvad kan du ? Brug din header til at skrive vigtige nøgleord om dig selv:

6) Og når du så har fanget interessen  – så fortæl lidt mere udførligt i Summaryen

7) Slut af med at forsyne dit netværk med nyttige opdateringer og blogindlæg. Bliv en del af publiceringskanalen, hvilket LinkedIn også er:

Bonusinfo:
De mange videoer er lavet i et tæt samarbejde med  DMJX, hos hvem jeg også gennemfører kurser især rettet mod journalister og kommunikationsansvarlige.

Her finder du kurserne, som jeg kører i foråret 2015:
Avanceret LinkedIn for journalister

Hvis du er journalist og har brug for at sidde lige så stille med et stykke vejledningspapir ved siden af dig, så har jeg såmænd også for Dansk Journalistforbund lavet en vejledning til medlemmerne. Den finder du her.

Hvis du ser dette blogindlæg på et tidspunkt, hvor kurset oven for er forpasset, vil jeg gøre opmærksom på, at jeg underviser i LinkedIn andre steder også, og du kan finde min oversigt over de næste åbne eller halvåbne kurser her:

Og du kan få én-til-en vejledning af mig, en håndholdt LinkedIn vejledning, hvis du hellere vil have sidemandsoplæring

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.