Det hele handler om Samtaler

Det hele handler om samtaler

For nogle år siden , i august 2008, introducerede Brian Solis i samarbejde med  JESS3 en blomst, der har gået sin sejrsgang i web 2.0 verdnen som illustration af de mange tjenester, der findes på nettet.
Flere har forsøgt med større ellr mindre held at kortlægge de mange tilbud og platforme, som ideligen dukker op   og går til grunde, men denne blomst er en af de mere holdbare, som man lige frem også kan få som plakat ( ja, jeg har en 🙂 )
Nu er den kommet i en ny og opdateret version, hvor Brian Solis desværre har fjernet det centrale ord i midten, ordet Conversation.
For det er dét, der hele drejer sig om – samtaler på nettet. Samtaler på lige fod, samtaler med nye, med velkendte, med en eller flere, samtaler der øger vidensudvekslingen.

Tag et kig på tegningen – den skal altså forstørres væsentligt for at man får det fulde udbytte af det, og husk ordet SAMTALE.
Har du først forstået , at det, der foregår på nettet er samtaler, dialoger, kan du benytte og udnytte den dialog.
Fra alle os til alle jer.

Jeg er i gang med hans bog Engage. En moppedreng af en bog, som jeg formentlig først kommer igennem efter jul, men sjov er den allerede.
For dem, der vil lære brian Solis at kende lidt efter lidt, kan jeg anbefale at følge med i hans blog, der er nem at læse og ofte tvistet lidt skævt.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.