Tvillingebog på udsalg

Bogen "Tvillingebilleder" (om voksne tvillinger) er netop kommet på udsalg i kæden Bøger og Papir.

Da jeg selv har skrevet bogen, kan jeg jo kun anbefale den 🙂 Jeg har interviewet over 30 voksne tvillinger om mange af de tabuer, der eksisterer om tvillinger, så som om dem, er ikke kan enes, om dem, der ikke bryder sig om at se hinanden, men også om dem,,er er tætte efter mange år. De kommer ind på emner som forskelsbehandling, seksualitet, parforhold, ægeskab mm. Den koster i kataloget kun 49.95 kroner, (normalpris 269,95)Â så længe kæden kører udsalg. Det begynder onsdag den 2. marts.

Abelone Glahn

Én kommentar til “Tvillingebog på udsalg

  • Jeg har prøvet at ringe til Bøger og Papir og Mæhle boghandel i Ballerup. Begge steder siger de, at den er udsolgt fra forlaget.
    Jeg ville ellers gerne have den (specielt til udsalgspris :), da jeg selv har tvillinger.

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.