Nyt crowdsourcet site for forfattere og bogfolk lanceres i marts

Det er med stor glæde og en lille smule kriller i maven, at jeg kan fortælle, at der nu lanceres et nyt site for forfatter og andre bogfolk, der er interesseret i nye publikationsformer og nye forretningsmodeller.
Et crowdsourcet site, hvis indhold er skrevet af de mange mennesker, der allerede nu bakker op om NewPublish “bevægelsen”, det åbne og uafhængige forfattternetværk, der blev skabt i november 2011.

Et smugkig på Newpubs nye side

Et smugkig på Newpubs nye side

Hjemmesiden www.newpub.dk  lanceres
fredag den 15. marts 2013 kl 15-16
i Dansk Forfatterforenings lokaler, Strandgade 6, København K
L
anceringen følges op af et træf for deltagere i New Pub interessegruppen og andre interesserede.

Hjemmesiden – der i øvrigt åbnes nogle få dage efter, at Kulturminister Marianne Jelved mødes med bogbranchens parter for at diskutere bogpriser, forlag og udgivelsesmodeller –  imødekommer den stigende efterspørgsel efter viden og erfaringsudveksling om nye publiceringsformer og forretningsmodeller i bogbranchen.
Sitet www.newpub.dk  samler artikler, blogs, tweets, nyttig information, arrangementer og ikke mindst leverandører til dem, der vil prøve kræfter med at være mere eller mindre selvkørende i forbindelse med en udgivelse af et manuskript.

Vi har arbejdet på det et stykke tid – vi konstaterede nemlig, at den overordentlig aktive facebookgruppe, som fungerer på højt niveau med vidensdeling og gode tip, samlede så megen viden op, som risikrerer at gå i glemmebogen i lange tråde på facbook. Frm for, at al den viden siver ud, har vi forsøgt at opsamle de vigigsxte erfaringer i artikler, som er skrevet af mennesker, der er aktive på sitet.

Læs mere om åbningen på denne side, som fungerer indtil sitet er åbnet.  Her udtaler vi os – og vi er i denne sammenhæng Karsten Pers, forfatter og forlagsejer Forlaget Mondo, og jeg.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.