Kåret som årets Heltinde

Netvåelig;rket Morgendagens Heltinders medlemmer har kåring;ret mig som åring;rets Heltinde 2005. Jeg fik i lørdags (30.04.05)den interne pris for min indsats blandt andet for frie agenter og mikrovirksomheder og "for at lave rav i den" med meninger om ivåelig;rksåelig;tterindsats og rollemodeller.
Jeg har tidligere efterlyst rollemodeller i fri agent klassen og er meget beåelig;ret over, at jeg nu selv ligefrem er udnåelig;vnt til en såring;dan. Det skal jeg prøve at leve op til. Tak til Heltinderne ! Foto Tine Hvolby

Glæde, da bestyrelsesmedlem Anne Daugaard udnævnte Abelone Glahn til Ã…rets Heltinde, den interne pris. Billedet er taget af en anden af Morgendagens Heltinder:Tine Hvolby, www.fotoco.dk

Abelone Glahn

3 kommentarer til “Kåret som årets Heltinde

  • Et stort tillykke skal lyde herfra! 🙂

  • Kære Abelone,

    Stort tillykke med din pris, som jeg lige har læst om. Godt gået!

    Stefan

  • Et – må man sige – noget forsinket tillykke – men ikke desto mindre højlydt. Og så er det ikke til at tro, at du snart runder et halvskarpt hjørne. Du er i hvert fald også en heltinde for mænd – ej kun for quinder. 😎

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.