Foto og lyd på blog fra bogforum

Mens jeg fortalte, bloggede jeg dette foto på min fotoblog

Mens jeg fortalte, bloggede jeg dette foto på min fotoblog

Dette foto forestiller tilhørerne ved mit indlæg på Bogmessen i går om betydningen af blogs for en forfatter. For at vise, hvor nemt det er at blogge, for eksempel med foto, tog  jeg undervejs et billede med mit kamera og bloggede det på få sekunder.
Jeg tog også min Easispeak frem, og tændte for den, så hvis den ærede læser vil høre, hvad jeg sagde, så kan man gøre det ved at klikke her på lydfilen.

I dag, lørdag den 14. november 09, taler jeg om markedsføring på utraditionel måde kl 13.00 sammen med Dan Larsen, der vil præsentere www.bogradio.dk

Og klokken 14.oo taler jeg om, hvordan det kan være svært ikke at inddrage for private ting, når man skriver bøger, der tager udgangspunkt i noget selv oplevet. Interviewer er Iben Danielsen, der sammen med Pernille Nørregaard har gjort et kæmpe arbejde for at få standen op at stå. TAK.

Læs det spændende program for resten af freelancejournalisternes stand her.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.