Benzinpris-krig på powerpoint

Indenfor denne formiddags første tre timer har jeg modtaget tre tunge emails med den samme kædebrevs-agtige powerpoint, der opfordrer til, at man undlader at købe benzin hos Statoil og Shell inkl metax for sammen at være med til at presse priserne nedefter hos de to største selskaber.

Det er en ny form for kædebrev med et måske ganske udmærket sigte – nemlig at vi ikke skal betale disse skyhøje priser, men jeg undrer mig over hvem der sætter dette i gang, om det har nogen effekt, og om det er den bedste måde at presse priserne ned på.

Mest af alt funderer jeg over, om den slags kædebreve virker, og jeg kunne da også godt tænke mig at se, hvordan Shell og metax og Statoil reagerer.

I mellemtiden tjekker jeg dagens priser, inden jeg skal ud at køre hos FDM, og jeg glæder mig til, at jeg kan modtage en SMS om, hvor den billigste benzin er på mine faste tankstationer på den rute, jeg kører fra Falster til København. Og til, at man også kan få benzinpriserne ind på sin GPS.

Tag lige og udvikl den tjeneste, tak.

Abelone Glahn

Én kommentar til “Benzinpris-krig på powerpoint

  • Ja, og på de næste to timer kom den så FIRE gange til.
    Alle sammen sendt til mig og et hav af andre i Til feltet.
    HVORNÅR LÆRER folk dog at bruge bcc feltet til den slags !!

    Og iøvrigt holde op med kædebreve, venligst !

    Abelone