Dit LinkedIn CV kan laves om til video

Det skal ikke være så seriøst alt sammen, og en gang imellem kan det være sjovt at præsentere sig selv på en anden måde, end man plejer.
Den svenske interesseorganisation ledarna.se, Den svenske cheforganisation, har udviklet en funktion, så man kan connecte sin LinkedIn profil med et program, der laver CVet om til en lille video, med speaker, der fortæller ens CV som spændende historie, med billeder, der matcher, med oplæsning af  anbefalinger, og med en rulletekst til slut, der siger “alt det kedelige”.
Første gang tager det lige nogle sekunder at skabe din profil, men så ligger den der også til glæde for alle, (hvis man vælger, at den er offentlig). Desværre følger der ikke en embed kode med.
Man kan oven i købet vælge at skabe en film af et CV man selv taster ind, hvis man ikke er vild med at bruge LinkedIn CVet.
(oplagt til brug, hvis man en dag vil lave en præsentation af et fødselsdagsbarn eller lign)

Endelig noget, der er rigtig sjovt om LinkedIn, der (kun) selv tilbyder at lave seriøse udprintninger af CV og at præsentere CV på mange andre – men altid skriftlige – måder.
Prøv funktionen selv! Det er et godt grin, og tro mig, du kommer i en situation en dag, hvor CVet står sig bedst ved at blive præsenteret på denne måde.
Se lige mit:
Svenske ledarna.se har lavet sjov funktion til LinkedIn

Her henter man funktionen:

http://varldensbastacv.ledarna.se/

Og hvorfra ved jeg dette? Fordi jeg føler med i forskellige grupper på LinkedIn, hvor dette tip er blevet nævnt.
Med andre ord: Det kan også godt betale sig at være med i grupper på LinkedIn, bare hvis du ikke lige vidste det allerede.

Abelone Glahn

2 kommentarer til “Dit LinkedIn CV kan laves om til video

 • Martin Bøgh
  11 årsiden

  Hej Abelone.
  Jeg synes det er en rigtig fin ide med CV på film og jeg har klart tænkt mig at prøve den af – er dog lidt ked af at den ikke er på dansk. Har du kendskab til nogen der påtænker at lave den danske udgave?

 • Hej Martin.
  Den svenske lederforening, som har lavet applikationen, har gjort det muligt for dig at indtaste alle oplysninger selv i et andet CV, der ikke påvirker din LinkedIn profil. Hvis man gør det, kan man også vælge at den bliver læst op på svensk.
  det er det nærmeste, man kan komme det danske.
  Jeg har ikke kendskab til nogen, der vil lave eller har lavet det til dansk – men værsgo – ideen er god – så hvis nogen har lyst – kom bare i gang 🙂

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.