August byder på sommerskole i LinkedIn og forfatterpromovering

Igen i år holder jeg sommerskoler, inden efterårssæsonen begynder igen. Sommerskolerne er til for dig, der gerne vil gøre noget ud af din tilstedværelse på især LinkedIn, og for dig, der er skrivende og vil udnytte de sociale medier til at synliggøre dig selv og dine produktioner.
Jeg er meget praktisk orienteret og giver nærmest håndholdt hjælp til alle.  Her bliver øst af fif og tips til daglig brug af sociale medier. og til en rimelig penge. Selskabet er hyggeligt og uformelt; der er plads til dumme spørgsmål, og alle plejer at dele viden, så det ikke kun er det, jeg fortæller, man kommer hjem med, men de fif, som andre også giver, der er værdifulde.

Alle kurser finder sted på La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg 

LinkedIn Workshop og skrivedag, hvor du kan stille spørgsmål til din egen profil og få håndholdt hjælp på stedet.
linkedin skrivestueTirsdag den 1. august 2017 – 13.00 -17.00
Lokalet er åbent, og du kan sidde og arbejde med din profil, spørge mig eller måske få et tip fra din sidemand.
Pris: Det koster 400.-kr at deltage. Der er kaffe og the på kanden. Hvis der er gennemgående spørgsmål, som flere af jer ønsker at få klarhed over, vil jeg på storskærm gennemgå et par af disse.
Det vil være en fordel for mig, hvis jeg kan få dit spørgsmål på forhånd, da jeg så netop kan se, om der er fælles udfordringer. Skriv til ag@amedia.dk, når du har tilmeldt dig. Tilmelding her

 

Forfatterguide til sociale medier

Tirsdag den 8. august 2017 13.00-17.00
F
orfatter online: Grundkursus for forfattere og forfatterspirer i Sociale Medier. Kom frisk, hvis du er forfatter, mikroforlag, skribent, selvudgivere eller bare på vej med en bog.
Et orienterende og inspirerende kursus, der kommer omkring LinkedIn, twitter, facebook og Instagram. For den tøvende, ikke-trænede.
Pris: 685.- kr inkl forplejning
Bogen “Forfatterens guide til sociale medier” kan købes til favorabel pris på dagen. Der vil blive refereret hyppigt til indholdet i bogen.

Tilmelding her

 

 

LinkedIn er god til at markedsføre bøger på
Tirsdag den 15. august 2017 13.00-17.00
For Selvstændige og Forfattere: Skab synlighed om dit virke og få flere opgaver og foredrag via LinkedIn

Brug LinkedIn til at skabe en professionel synlighed om dit virke og dine kompetencer over for det rigtige publikum/kunder.
“Tribal marketing” for dem, der har et nichepublikum og som vil udnytte businessnetværket på sober vis.
Pris 685.- kr inkl forplejning
Bogen “Forfatterens guide til sociale medier” kan købes til favorabel pris på dagen. Der vil blive refereret hyppigt til indholdet i bogen.

Tilmelding her

 

 

linkedin-twitterTirsdag den 22. august 2017-13.00- 17.00
Kursus for forlagsmedarbejdere og forlæggere:
Sådan bruger forlaget – og dets forfattere – LinkedIn og Twitter
Halvdagskurset er målrettet forlagsmedarbejderen, der ønsker at forbedre forlagets tilstedeværelse på de sociale medier, og som skal hjælpe forlagets forfattere med at tage deres egne profiler i brug. Hovedvægt på linkedIn og Twitter.
Kurset går i detaljer med mange af de – ofte oversete – funktioner, der kan åbne for succesfuld markedsføring uden investering i andet end tid og kreativitet.
Pris: 795.- plus moms
Prisen er inklusiv forplejning (kaffe, the, vand samt lækker eftermiddagskage) samt bogen “Forfatterens guide til sociale medier”.
Tilmelding her

Gem

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.