Wordpress-søndag

Hvad laver man så på sin fødselsdag, når man er sådan en som mig. Ja, jeg er taget til byen for at være med i en frivillig wordpress workshop, hvor man mødes uformelt for at arbejde med forskellige versioner af blogsoftwaren wordpress.

Lige nu har vi mest af alt kæmpet med at komme på internettet, men endelig er vi så oppe at køre.

I dag skal vi se på nye temaer, og jeg skal vide lidt mere om, hvordan jeg kan bygge en ny firmaside med et særligt tema, jeg har fundet.

 

Disse wordpress seminarer, som holdes pø om pø, indkaldes via wordpress.dk, og de er åbne for alle. Man kommer med sin egen computer og altså også gerne med sin egen forbindelse til internettet. Og så hjælper man hinanden. Her er både teknikere, programmører og skribenter. Lige mange af hvert køn, og nu skal jeg i gang. Sådan synes jeg, det er fedt at fejre fødselsdag.men jeg skal da ud at spise i aften med familien….

 

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.