Sudoku maxi på cafe

-Jeg har taget tusher med!

Manden ved frokostbordet ved siden af mig rodede rundt i sin rygsæk og trak en æske med tusher frem og begyndte at tegne på papirsdugen.
Dét syntes jeg liggodt var hæftigt: Jeg ved godt, at børn får lov til at tegne på dugen på visse restauranter, men at voksne ligefrem også gjorde det, havde jeg ikke forestillet mig, og at de ligefrem havde taget tusher med, for at være sikre på, at de rigtige remedier var til stede, kom ogå som en overraskelse.

Vennen overfor ryddede hele bordfladen og i løbet af kort tid havde de tegnet hele Politikens fredags Sudoku ud på bordet og begyndte at løse opgaven i fællesskab.

Det viste sig, at de to ofte mødtes for at slappe af på denne måde, og de hyggede sig virkelig med opgaven.

Det sære var, at kort forinden havde to andre mænd siddet ved bordet og talt om hvordan især den ene havde været igennem en voldsom stressperiode og nærmest givet alt op, og nu kun langsomt var ved at komme tilbage på fode igen.

Jeg er sikker på, at havde han mødt de to andre, ville han have fået stor inspiration til at se, hvordan man kunne slappe totalt af og hygge sig vildt med en god kammerat – og tage sig tiden til det.

Jeg misundte dem legen og hastede videre til et møde. …Hermed er ideen givet videre.

Abelone Glahn

Én kommentar til “Sudoku maxi på cafe

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.