Ny udsendelsesrække på DR om 55+

I en ny TVserie med titlen “Vi bliver ved!” beretter mennesker om udfordringer i arbejdslivet efter de 55+.
Udsendelsesrækken begynder på DRTV søndag den 26. april 09 og fortsætter fire uger.

DR skriver selv om baggrunden:

Får du en fyreseddel som 50- eller 55-årig, har du ikke en chance. Så er der ingen på arbejdsmarkedet, der vil have dig, for chefer vil have ungt kød og friske kræfter. Sådan siger myten i hvert fald.
Men fakta er, at de helt store krigsgenerationer i disse år takker af fra jobmarkedet, og i stedet bliver de erstattet med nogle af de mindste årgange nogen sinde. For eksempel den årgang, der er allerfærrest af; nemlig årgang 1983.
 Trods finanskriser og konkurser vil der også i de kommende år være behov for de fleste, der vil arbejde.

Programmerne kommer samtidig med, at Beskæftigelsesministeriet går i gang med en kampagne, der skal få danskerne til at blive lidt længere på arbejdsmarkedet.

Jeg kender ikke programmerne endnu og ved ikke, om de indeholder eksempler på, at man som arbejdsliv vælger at starte sit eget, men et godt bud på et rigt arbejdsliv kan være at begynde for sig selv.

DRs hjemmeside til Bliv ved serien finder du her og DRUndervisning har i øvrigt et site for dem, der vil starte selv. Det finder du her.

Hvis du selv har mod på overvejelsen, kan du finde min startplan for 50+ere her, samt et par andre redskaber til planlægningen.

OG, jeg holder et åbent kursus i København den 13. maj i La Oficina.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.