LinkedIn – nu også med Share funktion

Læsere af denne blog vil vide, at jeg holder meget af LinkedIn og mener, det er et af de bedste professionelle værktøjer til at vedligeholde kontakter.
LinkedIn har nu lanceret, at man kan dele links mv, sådan som man finder det rigtig mange andre steder.
Her er deres videogennemgang af, hvordan man gør:

Men Twitter på Linked In ?

Jeg finder det godt, at de også husker at skrive, at man skal klikke Twitterfunktionen på – altså, at man skal huske, at man kan vise sine delte informationer også på sin Twitterprofil.
Dét finder jeg nyttigt, hvorimod jeg er meget stærkt i tvivl om nytten ved, at ens Twitteropdateringer bliver vist på Linked In Sproget og indholdet er meget forskelligt på disse to platforme, og det, man skriver på Twitter er ikke nødvendigvis så velegnet til at blive vist på Linked In som omvendt.

I hvert fald har jeg lagt mærke til, at mange af de opdateringer, jeg får på LinkedIn og som stammer fra folks Twitterprofil, ikke virker tilstrækkelig professionelle og rettede mod det netværk, man har på LinkedIn.
personligt vil jeg anbefale, at man IKKE viser sine Twitteropdateringer på Linked In.

Jeg har set flere med samme opfattelse.
Hvad mener andre?

Abelone Glahn

Én kommentar til “LinkedIn – nu også med Share funktion

  • Hej Abelone. Jeg er fuldstændig enig! Jeg synes noget af det gode ved linkedIn – bl.a. fraværet af ‘småsnakken’ – forsvinder, når der også kommer tweets på. Det hører til på twitter og evt. facebook. Det er som om der går ‘sælgerJoe’ i den og folk føler de skal ‘sælge’ alle deres budskaber til alle – hele tiden. Trist – for det er jo netop det man ikke skal på de sociale medier….

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.