Konference om mikrovirksomheder og freelancere 18.marts 2005

Jeg har den store fornøjelse, at opleve, at tingene går op i en højere enhed:Â Ikke overraskende for folk, der kender mig, har jeg fået tjansen med at være tovholder på en konference om Vækst gennem mikrovirksomheder og freelancere, arrangeret af Journalistforbundet, FTF, Dansk Magisterforening og Kommunikation og sprog. Det er jeg meget glad for, fordi en sådan konference endelig kan give mæle til det, som også er rollemodeller for mange – de små enkeltmandvirksomheder og freelancere, der vokser flere og flere frem af overalt.

En af mine foretrukne kæpheste er netop, at man pt. særligt i erhvervskredse ser på virksomehder og vækst med et sæt briller, der er ret snæversynede. Freelancere og mikrovirksomheder skaber også vækst både i kraft af deres virke, hvorved de sætter andre virksomheder i stand til at vokse, og i mindre omfang fordi de selv beskæftiger andre freelancere eller går sammen i netværk.

Konferencen holdes primært for politikere og beslutningstagere, men det viser sig, at et hav af freelancere også har interesse i konferencen. De er foreløbig skrevet på venteliste, da der er utroligt begrænset med plads, men jeg har talt med flere fra organisationer og foreninger af freelancere, der kunne være interesserede i at lave en tilsvarende konference målrettet de frie agenter selv.
Det blir så det næste projekt !
Læs mere om konferencen her på www.mikrovaekst.dk , som er konferencens hjemmeside, hvor der også kommer til at ligge referat bagefter.

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.