Headset til kvinder med øreringe, ja tak!

Først 23 minutter inde i et foredrag med brasilianeren Ana Maria Nicolaci-da-Costa, (som jeg omtaler i mit forrige blogindlæg) er der endelig en der fra salen siger til hende: “Gider du lige tage din ørering af, for den klakker hele tiden ind mod dit headset!”

Kender det godt!!
Headset, som skal sættes rundt om hovedet i en bøjle, så mikrofonen placeres ud for den ene kind, kan muligvis give en bedre lyd end en klipsmikrofon, men hvem pokker har opfundet dem!! Det er i hvert fald ikke en kvinde!!

Når man har øreringe af metal på, klakker de hele tiden mod headsettet, hvilket er megairriterende ikke kun for oplægsholderen, men også for alle tilhørerne. Foredrag på foredrag har jeg gennemført, hvor jeg har måttet stå “halvnøgen” med kun den ene af mine øreringe på, fordi den anden larmede for meget.

Tag lige og opfind et headset, der absorberer stød fra metalgenstande! Hvor svært kan det være!
 Det føles så utjekket at skulle stå kun med een ørering på, når man nu lige har gennemtænkt sit outfit.
Og når I opfindere nu endelig er i gang, skal jeg hilse at sige, at det generelt er mega-ubehageligt at have et headset rundt om ørene og under håret. også frisuren ødelægges. De headset er en ommer. Så indtil videre – al magt til klipsmikrofonerne!

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.