Træf for alle selvstændige 25. september

Workshops::Foredrag::Netværk::Konkolleger

Flere hundrede selvstændige ventes at mødes (igen) til træf lørdag den 25. september, når netværket Mikronet fejrer fem års jubilæum med et heldagsarrangement åbent for alle, der driver egen virksomhed med under ti ansatte – det, der officielt betegnes som ”mikrovirksomheder”.

Træffet finder sted i Nykøbing Falster, hvor det første historiske tværgående træf for selvstændige fra alle brancher også blev holdt i 2005, men det er åbent for alle selvstændige fra hele landet.

Pris: 300 kroner inkl kursus, morgenmad, frokost, eftermiddagskage og reception  og  TILMELDING til træffet 2010 sker her

Programmet skærper deltagernes evne til at vokse med virksomheden uden at give køb på det, der er så godt ved at være lille og fleksibel.

 Stærke personlige beretninger fra kendte selvstændige
Deltagerne får indsigt i stærke personlige beretninger fra blandt andre
Tv-journalisten Reimer Bo, der fortæller om synlighed, sårbarhed og om at være 60 + og selvstændig, fra

Årets vovehals 2009 Anette Tvedergaard Madsen, der tjener penge på at blogge om babyer, juniorer og bryllupper,

– og fra kommunikationskonsulenten Trine-Maria Kristensen, der for ganske nyligt valgte at gå tilbage til at være sig selv efter at have bygget et succesfuldt firma med ti ansatte op.

Frontberetninger fra vækst-land
Ud over oplægsholdere er der også workshops med frontberetninger fra Foredragnet.dk, der er et direkte resultat af det første træf i 2005, og som i dag samler en snes foredragsholdere i et lukrativt konkollegaskab.
Der er også beretning fra to bogholdere, der er gået sammen om en fælles markedsføring i den fælles platform Alt Bogført, uden at droppe egne virksomheder.

Grøde i ”den rådne banan” og andre landdistrikter

Ved jubilæumsreceptionen, som afslutter dagens træf kommer seniorforsker Hanne W. Tanvig med et ikke uvæsentligt indlæg om de nye landbrugere, dem der ”bruger landet”. Hun fortæller om de oversete, men værdifulde iværksættere, som befolker landområder i al ubemærkethed, og som betyder både vækst og socialt liv i de uddøende landområder.

Businessdating, networking og sociale relationer

Efter ønske fra de selvstændige er der desuden åbnet for masser af businessdating, opsøgning af konkolleger, og afsat tid til at kunne snakke med hinanden, fordi der ligger så megen vidensudveksling i det uformelle møde. som en af initiativtagerne til dette netværk er jeg personlig megret glad for at kunne mødes – igen – med alle disse selvstædnige ildsjæle fra hele landet. Den tværfaglige udveksling mellem selvstændige af alle slags har været væsentlig for manges positive udvikling, fuldstændig i tråd med vores formål.

Styrker vidensvirksomheder og tiltrækker veluddannede
Mikronet blev stiftet for fem år siden for at styrke videndeling og erfaringsudveksling mellem især vidensvirksomheder, rådgivere, kulturarbejdere og konsulenter. Netværket, der er gratis, tæller nu over 500 deltagere, har en levende weblog og en postliste, hvor man diskuterer forretning, og mødes cirka en gang om året. Find her en midtvejsevaluering.

Åbent for alle selvstændige

Træffet den 25. september er åbent for alle selvstændige, uanset om man har tilknytning til Mikronet eller ej.  Træffet er støttet af Erhvervsråd Lolland-Falster, Guldborgsund kommune, DANA, CELF og Folketidende.

Praktisk:
Tid: lørdag den 25. september kl 9.00 – 18.00 
Jubilæumsreception kl 16-18

Sted: CELF, Merkurs Plads 1, 4800 Nykøbing F

Pris: 300 kroner kursus, morgenmad, frokost, eftermiddagskage og reception
Arrangør: Mikronet

TILMELDING til træffet 2010 sker her

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.