Tema om freelanceri-liv i aften/16.06.

DRs ungdomsprogram Klubværelset har i aften næsten en time om fordele og ulemper ved freelancelivet set med de unges øjne.
Vores lille netværk af freelancere på Falster deltager til sidst, og det er jeg selvfølgelig stolt over, men der er andre meget interessante bud på freelancelivet, blandt andet fra den tidligere ansvarlige for HK-Freelance-sitet, Irina Hansen, der er gået selvstændig nu, og som giver nogle overordnede gode råd og skarpe synspunkter på fælderne.
Der er også udsagn fra en, der er betænkelig ved freelancelivet, socialdemokraten Mette Frederiksen,(der aldrig selv har været freelancer), og som jeg respekterer meget, men her er jeg temmelig uenig i hendes betragtning om, at de unge skal advares mod denne tilværelse.
Jeg har på min vej mødt rigtig mange unge, som fuldt ud har forstået det usikre liv og faren ved at tro, at arbejdet er det eneste saliggørende. Jeg misunder tværtimod mange af de unge deres muligheder for at etablere netværk med medstuderende, med klassekammerater etc, noget min generation ikke har haft de samme teknologiske muligheder for at vedligeholde.
Nå, men rent praktisk: Klubværelset i dag torsdag den 16. juni  kl 22.15.

Herefter ligger udsendelsen på Klubværelsets hjemmeside til senre aflytning www.dr.dk/p1/klub/

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.