Silkeborg Striptease er skoleeksempel ..(sic)

Internettets enorme og uendelige kapacitet som arkiv er glimrende belyst i den lille pikante sag om stripteasen på Silkeborg Gymnasium.

Med udgangspunkt i dette klassiske eksempel, som der vil komme hundrevis af, før folk fatter, alt alt i bites og bytes bliver gemt på nettet, kunne det være interessant at diskutere den enkeltes ansvar for at lægge noget ud om andre i kådhed, som det hedder i forsikringssproget, når man har smadret en vase til en fest.

 Jeg blogger om Silkeborg, You tube og ansvarligehed her på BørsenMikro, hvor jeg lige for tiden blogger allermest om Dit virtuelle håndtryk.

Og nu jeg har din opmærksomhed:
Åbent for alle: Foredrag om Dit virtuelle håndtryk den 15. maj på Børsens Forlag:
_ introduktion til de teknikker, der gør dig synlig og til hvordan du kan påvirke søgeresultatet med ganske få midler.

og for Journalister under Dansk Journalsitforbund, den 10. maj i København:
Journalistens virtuelle håndtryk – sådan netværker du på nettet

Abelone Glahn

2 kommentarer til “Silkeborg Striptease er skoleeksempel ..(sic)

 • Hej Abelone

  Jeg har netop meldt mig til dit gå-hjem-møde d. 15 maj. I den anledning vil jeg tillade mig at gøre dig opmærksom på mit “digitale pilot” indlæg/projekt. Et indlæg jeg har skrevet uden at have kendskab til din “digitale håndtryk” bog …

  Jeg glæder mig til at møde dig.

  mvh
  /Martin

 • Kære Martin
  Tak for et vigtigt link! Og glæder mig også til at møde dig.
  Jeg har blogget om din artikel, hvor jeg finder det særligt interessant, at du foreslår denne funktion som udadvendt pilot koncentreret på en (eller flere personer).
  Det er en af vejene, og helt rigtigt set.
  Jeg har det fromme ønske, at man i virksomhederne generelt begynder at forstå, at alle medarbejdernes presence tæller, og at det ikke kun skal uddelegeres til enkelte, fordi virksomheden bliver vurderet som et samlet hele.
  Men en pilot er klart en start.

  http://borsenmikroblogs.dk/abelone/2007/05/03/ans%c3%a6t-digitale-piloter-i-virksomheden/

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.