Sig mig, hvilken SMSnyhedstjeneste du abonnerer på, og jeg skal sige dig hvem du er

Stod til reception for Social Square forleden, hvor Trine-Maria Kristensen og Thomas Madsen-Mygdal fortalte om de nye tiltag, mens alle de mange tilstedeværende tav og lyttede.

Pludselig snurrede det i min lomme, og en SMS nåede min lydløse telefon. Og rundt om mig begyndte andres telefoner at knurre eller bippe. En nyhed var arriveret. På den måde fandt jeg ud af, hvor mange i lokalet, der abonnerer på TV2s nye SMStjeneste, der sender nyheder ud. Sådan kan man finde ud af, hvilken “klan” man tilhører, og hvilke nyheder man abonnerer på hos hvem. 

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.