Papirbogen 50+ vandt første heat

Bogen til den, der vil begynde for sig selv i en moden alder

Bogen til den, der vil begynde for sig selv i en moden alder

Her i sommer har jeg brugt tid på at få konverteret mit bagkatalog fra papirbøger til e-bøger. Den første e-bog, jeg lagde ud med her i sommer, er bogen “50+ og nystartet” med undertitlen “En gang imellem er man nødt til at fyre sin arbejdsgiver!”.

Bogen udkom første gang, lige da finanskrisen tog fart, og da var der ingen, der turde binde an med at begynde for sig selv. Så jeg fik et ret stort restlager med hjem i garagen.
Bogen og budskabet er imidlertid tidløs og evig aktuel, for der kommer en tid for rigtig mange, hvor lysten til at stå på egne ben overvinder frygten for det selv samme, især for dem, der er trætte af chefer eller arbejdspladser, som strækkes til det yderste.

Nå, bogen kan I læse mere om her på dens egen hjemmeside.
Det interessante for mig skete, da jeg i juli lagde bogen ud på gopublish som ebog og fortalte om det på nettet. Jeg berettede om bogen på facebook, LinkedIn og twitter, og i mit nyhedsbrev. Oplysningen om, at bogen nu er kommet som e-bog, blev spredt temmelig meget, og fulgt af mange lykønskninger – og overraskede kommentarer om, at jeg har været så lang tid om at udgive den første e-bog! Forståeligt! Det burde jeg for længst have gjort.

Imidlertid var de første mange bestillinger, der kom hjem IKKE på ebogen, men på den trykte udgave!
Med til historien hører, at jeg overhovedet ikke i opdateringerne nævnte, at den stadig kan fås som trykt bog!
Hvis man skulle finde den oplysning, skulle man omkring hjemmesiden og først dér se, at den nu kan fås på begge måder. En omvej på hele 3 klik. men den omvej tog mange!

 

Det er nu  13 dage siden. I dette tidsrum har jeg solgt 20 printede bøger og 12 ebøger.

50_plus_og_nystartetJa, jeg er overrasket – det var jo den nemme adgang til læsning på en ebogslæser eller en tablet, som man havde med i sommerhuset, jeg tænkte på, da jeg lagde tilbudet ud.

Nej, jeg er ikke overrasket – for jeg vil også gerne selv kunne håndskrive noter ind i en fagbog.
(Jeg spurgte nemlig efterfølgendepå facebook, hvorfor folk dog havde valgt papirsbogen, når jeg nu kunne levere onlinebogen og fik svaret, at man gerne vil kunne notere i en fagbog, og at den var nemmere at slå op i. Helt enig.)

Alligevel overrasker fordelingen mig. Havde jeg fortalt, at man kunne få denne “50+ og nystartet” i trykt udgave – sådan som den har kunnet hele tiden – var der ikke sket en dyt. Det var kun, fordi jeg fortalte, at den kom som e-bog, at folk valgte – den trykte udgave!

Sådan er der så meget. Nu vil jeg afprøve, om det samme sker med mine næste bøger, som jeg udgiver om e-bog!

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.