Nyttigt og fascinerende kort over mine forbindelser

Sådan ser mit netværk ud, når jeg bruger funktionen Maps i Linked In

Sådan ser mit neteværk ud med funktionen  linked in maps

 

Det interessante er , at jeg ved at holde musen hen over de enkelte prikker kan se, hvem der kener hvem.
jeg kan med farverne inddele mine forbindelser i kategorier, og det er overordentligt interesasnt at få visualiseret, hvordan folk kender hinanden indbyrdes i mit netværk, altså i virkeligheden uden om mig.

Funktionen siger noget om, hvor jeg har huller, hvor der er områder, jeg kunne gøre mere ud af, og så siger den også noget om hvem i mit netværk, der er gode “hubs”, altså nogle, der også er forbundet godt.

Jeg er ikke overrasket over, hvem der er fremtrædende hubs i mit netværk – det er særligt tre kvinder, Trine-Maria Kristensen og Karin Høgh, der er meget kendte for sociale netværk, og journalisten og politikeren Karen Lumholt, der træder tydeligt frem på mit kort.
De er selvfølgelig meget gode til at connecte, men også andre viser sig at være fremtrædende inden for nogle af de businesses, som jeg ikke har så meget at gøre med til dag. jeg kan med andre ord aflæse, hvem det kunne være nyttigt at kontakte, når jeg skal ind i en ny branche eller søger kontakter i et nyt område.
Den samme ting kan jeg også få på listeform, men det er oversigten, visualiseringen, der er nyttig for mig.

Funktionen er endnu ikke så udviklet, forekommer det mig. Jeg glæder mig til, at Linked In udvikler den yderligere. Det ville for eksempel være rart, hvis jeg kunne vælge at skrive en besked til alle med en bestemt farve på een gang. Som det er nu skal jeg ind og håndplukke folk til en mail, hvis jeg da ikke fra begyndelsen, da jeg oprettede dem som kontakter, tildelte dem en kategori under “kontakter”.

Funktionen Maps finder du her http://inmaps.linkedinlabs.com/network

Abelone Glahn

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.