Momentum, muligheder og tilfredshed

Siden i fredags, fredag den 6. august kl 15.10, hvor jeg fik en nyheds SMS om Kronprinsparrets tvillingegraviditet (det var TV2, der var først), har jeg ligget fuldstændig vandret.
Først lige en disclaimer: Jeg lover (næsten), at dette indlæg bliver det (formentlig) sidste, jeg skriver om tvillinger på denne blog, for det er der nogen, der tidligere har bedt mig om at skille flerlingestoffet  fra, da de helst kun ville have indlæg om web2.0 mm.

MEN jeg bliver lige nødt til at dele min glæde med jer over at være i det fag, jeg er, og over at have passion for nogle nicher, rimeligt med evne til at formidle på nettet OG  lyst  OG mulighed for at gribe chancen, når den dumper ned, som  nu:
Fredag-søndag nat har jeg oprettet Tvillingebloggen.dk, så der kunne komme en blog dedikeret til dette vidunerlige emne. Jeg har trimmet en del af siderne på mit site gennem over ti år, tvillinger.com, for at gøre den i stand til at møde de mange nye besøgende, som statstikken allerede har fortalt mig, at der er strømmet til.  Og jeg har fået trimmet tvillingetips.dk, som er et site, der samler råd fra tvillingeforældre til tvillingeforældre , nu med henblik på at samle en særudgave af bogen til Kronprinsparret.

I weekenden tænkte jeg sådan på, hvordan journalistkolleger redaktioner landet over på for eksempel ugeblade og nogle af landsaviserne sandsynligvis sad og knoklede med at finde vinkler, interviews, særlige historier , opsøge kilder, researche og lægge strategi for mersalg, præcis som jeg, blot i et andet størrelsesforhold.

Jeg har brugt weekenden på at skrive mails, opsøge kontakter, interviewe, planlægge hvordan tvillinger.com kan udnytte den megastore opmærksomhed som mine tvillingesites får fremover. Mulighederne er mange, og det er enormt sjovt i den sammenhæng at være sig selv og kunne sætte ting i værk uden at skulle spørge en hel masse andre først.
Dette er en af hovedårsagerne til, at jeg er selvstændig nu på 10. år!

Er der noget at sige til, at jeg ser dobbelt nu!?

Den naturlige årsag til min passion !

Abelone Glahn

Én kommentar til “Momentum, muligheder og tilfredshed

 • Hej Abelone

  Vil bare sige at jeg er MEGET glad for at have fundet dit tvillingestof på denne blog!
  Jeg har ikke tvillinger. Jeg venter heller ikke tvillinger!
  Men jeg har et projekt “i maven”.
  Det bygger på min baggrund som mor og tegner. Jeg synes det er så fantastisk spændende at du har brugt din personlige erfaring ind i den “virtuelle verden”. Det er super inspirerende.
  Jeg vil nu melde mig til din sommerskole på Falster.

  Vi ses!

  ´-.-)
  Lone

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.